Merveberill Eliiiiif ben kartın geçtiği bir markete sordum sadece süt alabilirsiniz demişti ama farklı şeyler alanları da okumuştum burda
muallimmmm Eliiiiif geçen yerden istediğinizi alabiliyorsunuz ben yoğurt yumurta kahvaltalik falan da alıyorum değişiyor aldığım şeyler
Esilamasal Ssseera sağlık ocağı kayıt açıyor sonra size belediyeden mesaj geliyor gelip Kartınızı teslim alabilirsiniz diye ben peynirci babadan alışveriş yapıyorum istediğimi de alıyorum
Kubra_miray_szr Eliiiiif nasıl yaptıniz bende yapim ve dogumdan sonra mi olacak nr kadar surede alacahiz detayli anlatabilirmisiniz
elf0 Kubra_miray_szr sağlık ocağında 28 haftanız dolduğu zaman kontrole gittiğinizde 41 kart için ne yapmam gerekiyo dediğinizde onlar yönlendirir ilk kızımda 20 tl yatıyodu bunda 95 yatmış ikiz olduğu için mi bilmiyorum ben 75 sanıyodum
Eliiiiif Siz yarın erkenden sağlık ocağına gidin,41 kart istiyorum neden beni bilgilendirmediniz diyin.Sizden kan alıyorlar aynı gün mesaj geliyor belediyeden gidip imza atıp hemen alıyorsunuz
Kubra_miray_szr elf0 hamileyken sadece mi veriyorlar yoksa doğumdan sonra mi ne kadar belirli süresi var