Zeynebim26 Dyggg vajinalden 5+4 de minik bir kese gördük 6+4 de kalp atışı duydum bir hafta sonra sende görebilirsin insalah kuzum
csmaknc Dyggg canım bebek 6 dan sonra görünür zaten biz herhangi bir üzüntü yaşamamak için 7 de gittik kalp atışını duyduk
seyy06 Dyggg beta 3750 iken ne kese ne bebek görünmüştü, 2 gün sonra gittiğimde görmüştük. Daha küçük, olabilir canınızı sıkmayın iyi düşünün
Ahuum Dyggg çok anlamam ama bnm 100 çıkmıştı 4 haftalıklen. 6. Haftada kalp 5. Haftada kese gördük. Ama 3000 li rakamlar çok feğilmi? Normal mi
Dyggg seyy06 ay çok teşekkür ederim benimki gibiymiş aynı değeriniz hayırlısıyla bizde görürüz inşallah
minikmucizemmmmmmm Dyggg benim 1867,59 mu ne çıkmıştı 5+4 tüm o zmn doktor karnımı biraz bastırarak görmüştü keseyi
Sibelbat Dyggg benim 1334 çıkmıştı 5 haftalıkmış o zaman 6. Haftada gördük keseyi kalp atışını da vajinal ultrasonla duymuştuk yine 6. Haftada
Hasretaytemur Dyggg 6 haftalıkken gördük bizim doktor 20 binin altındayken görünmez dedi direkt iki hafta sonra gel demişti bakmadan 6 haftalıkken Baktık