cansbade Kızlar merhaba 4 aydır adetim tam ayın 3 ünde oluyordu bi gün geçti test alsam çıkar mı bi kaç gün bekliyim mi. Halsizlik uyku mide yanması gibi haller var belirti midir bilmem
Mutluanne0 cansbade Benimde bat 3 günüm geçti dün test yaptım çıkmadı yarın kan vercm sende ver canm ama önce varsa çubuk test yap
Gayecik cansbade Benim erken döllenmeydi galiba adetim 2 gün geçmişti öylesine bir yapayım dedim gebe olduğumu öğrendim test yapın zararı yok sonuçta biraz daha geçikip hala gelmezse kan verin daha garanti aynı gün testten sonra kan verdi beta değerim 5908 çıkmıştı😊
Nisanurr42 cansbade ben adetim gelmesine 1 hafta kala yapmıştım iki çizgiyi görmüştüm ilk belirtim olarak çok fazlasıyla halsizlik vardı çok belli olacak şekilde bence çıkar test yaparsan
cansbade Mutluanne0 biraz beklesem mi acaba cubuk test için yapıp negatif olunca daha çok üzülüyo insan 🥹
Ligarbawood cansbade valla ben adetim 10 gün geçene kadar bekledim hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyordum ama benim geç döllemeydi iyi ki beklemişim erken yapsam çıkmayacaktı. 10 gün geçmesine rağmen 288 değerle öğrendim
cansbade Ligarbawood 10 gün sabrın sonunda ne güzel bi mutluluk saglıkla gelsin gelmişsede saglıklı büyüsün insallah 🙏
Ligarbawood Stres yapmayın hamilelik gerçekten emarelerle kendini belli ediyor bende aşırı kasık ağrısı olmuştu birde yerleşme kanaması görmüştüm🙂
mrvsrcn Ligarbawood benimde bat bugün olmadım hala, aşırı bel ağrısı akıntı ve arada girip çıkan kasık ağrısı var. 4 gün önce erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı sonra başka marka aldım eczaneden onsan çıkmadı yarın hala olmazsam kaset test yapacağım
cansbade mrvsrcn öutlaka haber ver bize sonucunu insallah gönlünün muradını verir Allahım senin ve tüm bizim gibi bekleyenlerin 🙏
Ligarbawood cansbade amiin sağolun Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin ben 13 ay istedim olmadı rahim filmi için gün almaya gittiğimde yaptıkları tahlilde çıktı hamile olduğum ondan sonra yaptım kaset testi😂🥰❤️