catidaki_kedi seri2 Hümeyra öZtürke gidiyorum. Bi doktordan daha fazlası diyebilirim tüm ilgisiyle. Benm tavsiyemdir 😊
KubraMyvz HSena38 Ya beni dogumhane hemşirelerine karşı çok korkuttu yazılar vs vs ay dün acilde bütün korkum bitti ama zaten acile öyle her hamile olanı vs almıyorlar doktorlar ilgilendi nts kan alma odasında bi hemşire var kadını görünce çok korktum başta çok sert mizaçlı biri sjsksk Sonra kanki olduk diyebilirim ama yanlışlıkla az daha yatırıyordu beni damar yolu açtı diyorum yatmıycam sen yanlış anlamışsındır canım diyor Şeyma hanımın yanına gittim kolumu uzattım dedim beni yatırıyor bunlar siz demişsiniz ben yanlış anlamışım sjsksk baya güldük sonra kolumdan cıkarttı o ara diğer hemşire geldi o da sert bir ablaya benziyordu dedim bak yatırmıyorlar hadi gözün Aydın yarın görüşcez zaten dedi sjsksk bugün doğum bekliyorum işte bakalım doğum başlamış dedi Şeyma hanım ama sancım vs yok yarın sabah gidicez eşimle ☺️
HSena38 KubraMyvz ayy ne güzel ya devlette böyle şeyler görmek duymak çok iyi 😊 Hayırla sağlıkla gelsin insaAllah 🌸
Cnnmstf Güzel haberlerle insallah🥰 Kübra hanım sizinle iletişime geçsek çok iyi olur valla benlmde büyük korkum var şehşr hastanesi ile ilgili, sizin deneyimden sonra bizde değerlendirelim:)
mervegly_7 seri2 erkek doktor olsaydı kesinlikle Acıbadem Cemal ünlü derdim çok memnunum kendisinden ama bayan olarak da Özlem katırcı Tekden hastanesi çok cana yakın ilgili bir hanım 😍
seri2 Talastayim burdan otobüsle bir çocuğuma şehir hastanesi gerçekten çok zor her ay erkenden nasıl giderim hoc bilemiyorum 🥺 Dünya da züleyha ve aynur hocayı övüyorlar tercihim bayan olunca sanki kısıtlandı gibi hanımlar genelde kaprisi az diye erkek doktor seciyorlar 🤣