Deletedmom7373700 Sehrbnon122 çünkü daha erken 🤭 15. Haftada hissetmeye başladım. 17-18. Haftalarda çok sıktı. Ama 18. Haftanın sonuna doğru hiç hissetmedim mesela. 3-4 gün resmen asla hissedemedim. Ama çok şükür bir sıkıntı yok. Henüz minikler. Herkesin hamileliği de bir olmuyor. Bazısı 18-19. Haftalarda hissediyor. İnsanların ne dediğini düşünüp kafanıza takmayın boşverin. Doktorunuz bir sorun görmüyorsa ve bebekler iyi diyorsa içiniz ferah olsun
Sehrbnon122 Deletedmom7373700 evet canım ultrason da haraketleri gayet iyiydi ama ben hisseedemediğim için korktum yaa
Emily37 İlk bebeğimi 22.haftada hissetim şimdi ikinciye hamileyim 16.haftadan beri hissediyorum.Doktorum ikinci gebeliklerin daha çabuk hissedildiğini söylemişti.Üzmeyin kendinizi ilk gebeliğiniz olduğundan geç hissedebilirsiniz normal bi durum
HanifeAhmet Sehrbnon122 hiç takma bende düşünüyorum doktora gitmediğim zamanlar da acaba bir şey var mıdır diye ama anlık oluyo kötü düşünme olabildiğince pozitif ol ki bebislerde mutlu olsun 😇♥️
twinboymama Sehrbnon122 endişelenme. böyle vakitte geçmez ki. hele insanların dediklerine hiç takılma ağzı olan konuşuyor zaten. doktorunun normal mi diyor e tamam bitti işte. Allahın izniyle bir şey olmaz. sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Vildan53 Sehrbnon122 herkesi dinleme 22 haftada hissetmeyen var bende 17 haftalık hamileyim 13. Haftada hissettim herkesin vücuduna göre değişiyor kilo bile etken dinleyeceğin kişi doktorun olsun herkesin söylediğine takılma olumsuz olanlara
Sehrbnon122 Kaya13 insallah canım valla ikizlere hamile olunca insan dahada stres oluyor yaa Heran bisey mi oldu falan diye düşünüp endişeleniyor sun
Sehrbnon122 Demetarga ayy doktorum da 20 haftadan sonra dedi ama erken hissedersin diyenler olunca bi endişeleniyorum yaa
Momy_eyyuptalha Sehrbnon122 bence olumsuz düşünmeyin bu kaç post okudum hareket ile ilgili açmiştiniz yani ilk gebelik heyecanlısın biliyoruz ama herşeyin zamanı var bende hissetmedim 20 haftalikken net anladım bebek hareketi diye genelde ilk gebelik geç hareket hissedersin ikinci gebeliği 15 haftada hisseden var inşallah hissedersin 🙏🏻 endişe etmeyin etmende normal hepimiz o yollardan geçtik bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌺 bebeğim sağlıkli kendi kendine moral ver sıkma kendini kuzum hissettiğinde dersin hareketlerini hissediyorum 🥰
Sehrbnon122 Momy_eyyuptalha hepimiz saglıkla alalım büyütelim insallah canım cok tesekkür ederim bende bian önce haraketleri hissetmek istiyorum korkuyorum bana öyle hissedersin diyen insanlar olunca elimde değil
Momy_eyyuptalha Sehrbnon122 hissettiğinde büyük heyecanla post açarsın inşallah 🙏🏻 güzel haberler bizde bekliyoruz artık her an hissedebilirsin🥰❤️
buse_2695 Sehrbnon122 bende 32+5 haftalığım bu haftaya göre göbeğim küçük. Hareketlerini nerdeyse 22 23 haftalarda hissettim teyzem diyor ki ben 8 haftalıkken hissetmiştim neymiş kurt gibi hareket etmiş bu duyduklarına inanmaa
Sehrbnon122 buse_2695 ya işte saçmalık 8 haftalık bebeğin daha ayakları vs bile tam olmamış ki yani cidden insanın moralini bozmaktan baska bisey yapmıyor bu insanlar :(
buse_2695 Sehrbnon122 boşver takma milletin bildiği çok oluyor doktorunun sana dediği önemli başkasının değil benim yüzüme karşı bebeğin senden beslenemiyor küçük mü acaba karnında hiç çıkmamış dendi