Oguzhanberraselina Kizlar kontrole geldim 2 cm açıklığım vardi suyumu patlattı doktor 5 cm oldu şuan 1 saat icinde dua edin bana 37+3 üm ♥
Mervee3831 Oguzhanberraselina hayırla kucaqına al inşallah sende biz bekleyen annelere dua et inşallah 💜
gzl_anne12 Oguzhanberraselina Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah canım sağ salim kurtulursun inşallah dualarımız seninle 🙏🥰
Elus Oguzhanberraselina hayırlısıyla güzel şekilde kucağına al inşallah canım🥰 benimde 2 cm vardı beklemedeyiz
Haticeask Oguzhanberraselina sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ağrısız sızısız bir avazda kurtulursun 🤗🥹
Deletedmom_110 Oguzhanberraselina Canım benim inşallah bir avazda kurtulursun inşallah sağlıkla gelsin bebiş ❤️ben bugün doğuramadım sen doğur bizlere de dua et 😇
Serap-Yigit Oguzhanberraselina tam dua ediyordum. Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Çok sağlıklı ve iyi olun
Mervee3831 Oguzhanberraselina aaay darısı kavusmak isteyen bizlere Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah