Handemiiiy Ankara keçiören medical park ikbal kaygusuz hocaya giden varmı? Veya o hastanede tavsiye edebileceğiniz en iyi gebelik takibi yapan doktoru hangisi?bizi germeden her şeyi rahatça sorabileceğimiz her an ulaşabilceğimiz bir doktor arıyoruz yardımcı olurmusunuz
2022bebeki Handemiiiy Yetkin Karasu çok memnun arkadaşım bir de Bülent Yirci ikinci seçeneğiniz olarak düşünebilirsiniz ikisi de çok ilgili 🤗
Anneyim0607 Handemiiiy Yetkin karasu hocayı tek geçerim. İlk doğumumu sevgi hocada yaptım. Tavsiyem Yetkin hoca
mnrgnc Handemiiiy ben Özge Özer’e gidiyorum aşırı memnunum her zaman ulaşabiliyorum, sorduğum sorulara en ince detayına kadar anlatarak cevaplıyor çokta kibar birisi.Daha önce İkbal ve Sevgi hocaya giden doğum yapan arkadaşlarm oldu özellikle Sevgi hoca çok yoğun olduğu için bazen çok ilgilenmediğini söyledi bu yüzden tercih etmedim .
Handemiiiy Yetkin karasunun ücreti diğer doktorlara göre farklımı peki? Doçentya diğerleri op.dr Anneyim0607 2022bebeki
Handemiiiy mnrgnc evet bende gittim özge hocaya,hatta streslydm biraz beni samimi tavrıyla rahatlattı fakat doğum için bilemedim🤷🏻♀️İnsan ister istemez daha fazla tecrübe,doçentlik filan arıyor,kaygılardan ötürü
mnrgnc Handemiiiy Ben araştırmıştm kötü bir yorum okumadım Muş’ta buradaki doçentlerden daha çok tecrübe kazanmıştır diye düşündüm pişman değilim herkesin kendi tercihi tabiki 🥰
Mavisperi Handemiiiy suan bu mesaji size kecioren medical parktan yazıyorum bu sabah ablamın doğumu için geldim serap hanım di doktoru çok tatlı ve sürekli bilgi verdi hamdolsun suni sancı ama kolay bir doğum oldu hastaneyi biz beğendik ablamda gayet memnundu kontrollerinden hatta bebegide burda sigortalatip kontrollerini burda yaptircaklar 😍😍😍
Burcusko Ben Serap Hoca’ya gidiyorum, aşırı endişeli olmama rağmen beni sakinleştirebiliyor.Herhangi bir durumda uyarıyor ve takibini yapıyor.Bütün mesajlarıma da geri dönüş yaptı.Ben doktorumdan memnunum :)
Handemiiiy Hepinize teşekkür ederim,aldık bakalım yetkin karasuya doğum paketi,hayırlı olur inşallah🙏🏻 Allah tüm gebelere kolaylık nasip etsin,tek avazda yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin