A_syma xbebeginannesi Islaninca agirlasiyor. Kaldirip indirmek gerekiyor. Ilk gebeligimde yikamistim 😁 ama cok kizmisti herkes
Ergingul_ xbebeginannesi bende tek yıkamıştım yavaş yavaş kendimi yormadan ama gene de dikkat etmek gerekiyor gene de korkarak yıkamıştım birşey oldu mu olur mu diye çok şükür birşey olmadı 🙂
CiCi_BeBe_AnNeSi xbebeginannesi kiz sabahtan beri g*mun üstüne oturmuyorum ev temizlcem diye sen gelmiş halı yıkamak tehlikeli mi diyon halıyı kaldırma yeter yoksa yıka foşur foşur
A_syma xbebeginannesi Birsey olmaz diyemem canim. Bence yikama. Cok agrim olmustu. Simdiki aklim olsa yikamazdim
Meyvem xbebeginannesi yavaş yavaş dinlenerek yıkayabilirsiniz ama siz indirip kaldırmayın beliniz zarar görürse Allah korusun pişman olacak bi sıkıntı olmasın
Ayliz_123 xbebeginannesi haftanız erken ne olur ne olmaz su ağrı yapar enfeksiyon VS kaparsınız yada eşinize yıkatabilirsinşz ben dün öyle yaptım ıslattım koridorun uzun halıları eşim gelince ona yıkattım biraz kızdı ama mecbur yıkadı