mericherry Kızlar benim çalışır raporum tam 13 temmuzda bitiyor ve o gün tekrar rapor almam lazım. Malum bayram tatili 9 güne çıktı. Şimdi ben o raporu acilden mi alacağım nasıl olacak? Fikri olan var kı
CansuDRY mericherry Benim hastanem 13-14′ü açık. Hatta randevum var 13′ünde. Özelden rapor alabilirsiniz.
mericherry mrcmrc1903 var 37 de tekrardan rapor almak gerekiyor milli eğitimde öyle en azından. Zaten hastanede 13 ünde tekrar gelmeniz gerekiyor demişti.
mrcmrc1903 mericherry 32. Hafta çalışabilir raporunu aldığımda hastane öyle dedi bende kamu personeliyim sizin ekstra bir durumunuz varsa bilemiyorum.
hemsreanne mrcmrc1903 çalışabilir raporu alacağım gün raporlu olsam sorun yaşar mıyım acaba birde evrağı o gün teslim etmek gerekir mi bilgini var mı ? 32+0 olduğumuzda mı alıyoruz bu belgeyi
mericherry mrcmrc1903 şimdi internetten de baktım 37 de iş göremezlik raporu alınması gerekiyor deniyor. Bilginize
[silindi] mrcmrc1903 ben de bu uygulamayı merak ediyorum nasıl oluyor sağlık bakanlığındayım ben de 32. Haftada çalışabilir raporu almam yeterli değil mi?
mericherry hemsreanne tam o gün almak gerekiyor. Ben o gün için rapor alacaktım doktor karışıklık olur muayene olduğuna dair kağıt verelim dedi. Ben raporu direkt o gün verdim ama sisteme işlenmiyormuş zaten 32 haftalık raporu. Dosyaya konuyormuş.
Esra_G hemsreanne evet 32+0 da doktorunuzdan onaylı hastane veriyor raporu, siz de muhasebenize teslim ediyorsunuz. Sisteme çalışabilir, ya da çalışamaz aldıysanız eğer çalışamaz olarak girişiniz yapılıyor. Eğer çalışabilir aldıysanız 37+0 da çalışamaz raporu alcaksınız.
hemsreanne mericherry benim tatil gününe denk geliyor o yüzden birkaç gün erken alırım diye düşünmüştüm 32+0 olduğum gün gidip alamayacağım çünkü bayram tatili
mericherry hemsreanne evet tam gününde olması gerekiyor Malesef, benim de 37 de iş göremezlik raporu almam lazım tam bayrama geliyor
Rojperest Bende özel bir şirkette çalışıyorum, 32 de aldığım çalışabilir raporumda, 37 hafta rapor başlatma tarihi gibi bişey yazıyordu tam 15 temmuza denk geliyor, çarşamba doktora gidiyorum o gün sorup öğreneceğim
mericherry hemsreanne o gün tam gününde almanız lazım öncesi sonrası olmuyor malesef . Bayramda da olsa nöbetçi doktordan alınır diye düşünüyorum
akngmzkrbck Merhaba birşey soracağım bende bu konu ile ilgili benim 32. Haftan ay ortasına geliyor 32 de çalışır raporu alıp 34 de çalışamaz alabiliyor muyum bilginiz var mı yoksa illa 37 ye kadsr çalışmam mı gerekir ?
mericherry akngmzkrbck hayır gerek yok 34 de de bitirebilirsiniz raporunuzu, sadece o 2 haftayı sonraya atabiliyorsunuz.