maman-es Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım Açlık 81, 1.saat 149, 2.saat 131 çıktı. Doktorla görüşemedim henüz sizce nasıl sonuç? Referans aralığı ne olmalı hiç bilgim yok.
_ozlmm maman-es yanlış bilgi vermek istemem ama tokluk 1.saatte 140 2.saatte ise 120 altında olmalı açlık ise 90 altında olmalı diye kalmış benim aklımda
incitanem94 maman-es 75lik mi 50lik mi yükleme yaptınız. 75se normal 50yse sınırın bi tık üstünde çünkü
[silindi] maman-es benim 1. Saat 186 2. Saat 132 çıkmıştı referans değerlerini bilmiyorum ama sınırda demişti doktor sonra diyet ve takip yaptık.
mericherry Çok yüksek değil benim hastane ilk 1. Saat sınıra 180 demişti ama tabi ben 75 gram yükleme den bahsediyorum. 1. Saatte 200 ü gördüm ve diyabet tanısı aldım
Twinmommm mericherry Bende aynı açlık 96 , 1. Saatte 202 ,2. Saatte 170 olduğu için endokrin diyet yap dedi
Deletedmom70006 Sınırda denilebilecek seviyede diyetle birlikte şeker takibi yapmani önerebilir canım geçmiş olsun.
Twinmommm mericherry Valla sorma bende o kadar dikkat etmeye çalışıyorum. Eşimde diyor neymiş bu kadar hiç bişi yiyemiyorsun diye sanki annelerimiz bunları bilerek mi doğurmuş diyor 😅🥹 yemeyi de seven biriyim tatlı meyve o yüzden çok zor oluyor 🥲🥹😞
Tutkuuuu Twinmommm Ah benimde açlık 70 Tokluk 180 çıkmıştı. 50′lik idi.. Diyet yaptım halaa devam çok şükür düzeldi şekerim. 😅 Eşinizin tepkisini yaklaşık tüm çevremde 2 ay’a yakındır duyuyorum🥹Ama napalım 🥹🥹🥹bende çok zorlandım tatlı konusundasa ama çok şükür alıştı vücudum sanırım.. Ama tabiii hafta bir gün ödül günü yaptım. Bide bir yerde bir şey gördüğümde sadece bi lokmacık atıyorum ağzıma göz hakkı alıyorum yalan yok..
Twinmommm Tutkuuuu ah senin gibi çıksaydı değerlerim ohooo çok da kafama takmazdım inanki ben de 75 gr yaptılar açlık 96 1. Saat 202 , 2. Saat 176 geldi doktor diyet egzersiz yapcan dedi işte tatlı beni bitiyor ahh ahh şu kızlar bi doğsun 😅😅😅
Twinmommm mericherry Doğru diyorsun valla birde bu endokrin uzmanının söylediği çok kasma dedi diyetisyene gitsem iyice moralim bozulacak 😅
Tutkuuuu Twinmommm Aaa yüksekmiş gerçekten.. 😞 Yemekten 1 saat sonra yürüyüş iyi geliyormuş. Doktorum öyle dedi.