Green7 3buçuk aylık hamileyim fakat karnım baya belli elbise bulamıyorum esnek kumaş elbiseler oluyor , sizin önerebiliceğiniz kısa elbise modeli varmı ??
Pembebulutt Green7 MACFLY Carmen Yaka Fırfır Elbise Bağlantı paylaşamıyorum çok güzel bir elbise🙈 Trendyol da girip bakabilirsin
Elifderin34 Green7 instgram da fashionistabutik var çok güzel elbise modalleri var esnekte var orada görmüştüm bir kaç tane , moda çelikler var instgram da yine :) bizim de düğün var da butiklere bakıyorum her gün
Vicibici Green7 trendyolmillada bol kesim elbise veya göğüsten oturup A kesim elbise bakabilirsin ben 5 aylık hamile olup 38-40beden tercih etmiştim gayet iyi oluyor
Sehersudi Green7 şuanda her yerde olan askılı dar ve büzgülü bir elbise modeli var ondan aldım 4 renk sürekli üstümde özel yerde bile giyilir. Güzel olan renkleri özel diye sakladım.
Green7 Elifderin34 Sorma stres yaptım çarşıya gittim dünya kadar mağaza gezdim ayaklarım koptu elbise yok
Sehersudi Green7 trendyoldan aldım. Ama link koymayı bilmiyorm ki buraya. Denedim olmadı. Milla nın hatta. Böyle kalem askılı her rengi var
Esmads Even hamile giyim var. Hem kendi sitesi hem de Trendyol satışı var. Güzel elbiseler var. Bakabilirsiniz