Evet arkadaşlar doğum hikayemi hamileyken hemen yazarım diye düşünüyordum ama malesef yazamadım. Benim için o anlar çok zordu. Ama şuan öyle olmadığını farkettim ve size de anlatmak istedim.
Tam 37+4 de ilişki sonrasi nisanim geldi ve 3 gün boyunca sol bacağıma ağrı girdi. Doğum yapacağımı hissediyordum. Ama eşim inanmıyordu birturlu🙃 bu süreçte tekrar bir ilişki olmadı ama ben hergun evleri elimle sildim. Hatta yeni taşınmıştık. Evdeki boya izlerini tiner döküp saatlerce telledim😅 bir gün arayla sıcak suya oturdum yarım saat. Ama asla squat yada yürüyüş yapmadım çok zor geliyordu😁
Veeee gelelim doğumun başladığı güne. Tam 38+0 de öğlen saatlerinde tuvaletm geldi ve tuvaletten kalkınca altıma işiyorum sandım üstümü değiştirmeye yatak odasına gidiyordum ki yine biseyler akmaya devam ediyordu. Suyunun geldiğini anladım. Eşime soyledim oda hazirlan gidelim dedi. Ama asla doğuracağima inanmiyor😅 sonra ben başladım hazırlanmaya pedimi taktım eşimle temizlik yapmaya başladık. Çamaşır yıkandı qsildi ev süpürdük. Nevresimler fakan hatta yemek bile yaptım😅 bende hicbirsey yoktu. Saat 5 falandı sanırım hastaneye yetiştik. Arabada sadece bir defa sancim tuttu ama o sancı girdiğinde arabanın koltuğunda oturamadim. Sanki kuşuma biseyler batti🤣
Neyse hastanede hemen muayeneye almadılar Bi yarım saat beklemisimdir. Çünkü cam sakurada hasta acilligine önem veriyorlar. Ona göre içeri alıyorlar. Ki bence bu çok güzel birsey. Neyse çatala çıktım muayenede 4 5 cm dediler. Ben şok yatış verin hemen dediler😅 ben dedim aha geliyor kara kızım 😁 Neyse beni odaya çıkardılar tekerlekli sandalyeyle🙃
Sonra dediler işte refakatçi yokmu haber vermeyi unutmuşuz bizimkilere😅 eşim aradı annesini gelin dedi işte kaynanam işten geldi yanıma ama bende birsey yok. Sürekli tuvaletimi yapıyorum sadece. Arada sancılar giriyor ama adet ağrısı gibi her ağrıda comeldim ve odada yürüdüm sürekli. Çünkü verdikleri kıyafetten popomun gözükme riski vardi😁 Neyse baya sürdü bu süreç jste ne zaman olur falan derken sancilarim sıklaştı arada uzanıyorum arada yürüyorum.
Sonra saat 2 3 falandı sanırım tam hatırlamıyorum beni yatırdılar nst bağlandı damar yoluma binlik serum taktılar içine ilaç sıktılar ve sanırım Suni sanciydi🙃
İşte o zaman Allah Allah dedim. Yahu neymiş o öyle 😅 havaya tekme atmaya başladım gxksgxjxjxx doktorlara bağırıyorum Allah aşkına bebegi çıkarın artık. Beni bırakın eve gidicem falan diyorum vzjxjxxixxx. Sonra saatlerce sancı çekiyorum ama bana sakın ikinma diyorlar Çünkü bebeğin başı sıkışmış eğer ikinirsan bebeğe zarar verirsin dediler. Ama sancı girince ağlıyorum geçer geçmez uyuyorum. Sonra 8 cm olunca bana ikin dediler. Ama ıkınamıyorum. Ikinmak mümkün değil yatarak sancı çekmek çok zordu benim için qsla dönemiyorum yatakta. Kalkamıyorum belki ayakta çekseydim sancıyı Bi kadar yorulmazdim. Çünkü o an secde pozisyonunda durmak istiyordu vücudum. Ama asla izin vermedikleri için çok yıpratıcı bir süreç oldu benim için. Daha sonra işte 2 ebe bir doktor 3 kadın geldi odama. Çatala aldılar kayananm odadan çıktı. İkin dediler ikinamiyorum. Bebek sıkışmış. Diyorum hissetmiyorum sancıyı. Yani 0 yok doktor ebe şaştı kaldı. Ikinamadim birsey hissetmediğim için. Sonra telefon ettiler bir yere. Çünkü bebek çıkmak üzereydi hissediyordum.
Ama ben o an doğurmak istemiyordum. Uyumak istiyordummm😄 çok yorulduğum için mi yoksa korkudan falan mı bilmiyorum asla birsey hissetmiyordum. Sadece bacaklarım ağrıyordu. Daha sonra odaya rahat 20 kişi girdi. Ben cataldayim ama başımda baş örtü. Film izler gibi beni izliyorlar. Sürekli gelip hadi ikin diyorlar. Ama asla kötü muamele yok gülüyoruz falan. Doktor diyor hadi ikin hocam yok diyorum😅😅
Ay o kadar uzun sürdü ki odadaki herkez yalvarıyor artık doğur nolur diye😅😅 baya güldük falanvxgsjxix
En son iki tane kocaman adam yanıma geldi Ali hocada bebeğin başında 🥲 sonra o iki adam el ele verip direkleri ile karnımdan aşağı bastırmaya başladılar. Ben sancıyı hissetmediğim için ve ıkınmayı da bilmediğim için ikinamadim. Doktor eli hep karnımda bekledi şuan sancı var ikin diyordu ben ıkınıyordum😬 sonra böyle de 1 saat falan geçmiş olabilir🥲 zaman kavramı benim jcin durdu tamamen😅 belkide on dakika da sürmüş olabilir 🥲 sonra adamların uğraşı sonucunda bebek çıktı.
İşte o an… Saat tam 9:14…. Herkesin binbir duygusallıkla anlattığı işte bütün herseyin geçtiği mükemmel an😅 YALAAANNNN🥲 içimden birsey çıktı mor mu desem gri mi anlayamadım😅 alıp hemen muayene ettiler ten tene temas yapmadilar. Buyum ihtimalle Hem sıkıştığı için hemde test falan yapmadığım jcin. Sağlığını kontrol ettiler. Ama ben dedim oh rahatliycam herlade noldugunu qnlamadan herkez odadan çıktı. Doktor çıkarken bana diyor ki adını ben koyucam😅 hayır dedim onun adı var hxjgxhxx sonra geldi diyor ki annesi üzülme o tüyleri dökülür falangxkzgx Neyse herkez odadan çıktı ama bana birseyler yapiyorlar. Birini eli icerde hissediyorum😅😅 biri karnımda bastırıyor Allahim ama nasıl acıyor. Yani bağırıp çağırmadim ama canım çok yandi🥲 tam o an bebegi biraz bana getirdiler öptüm falan ama bebeğe karşı birsey hissedemiyorum çünkü acayip şeyler yapılıyordu bana 😅 sonra hemsire dedi seni diksinler biz biraz bebegi sevelim gxkxuj bebeğimi alıp götürdüler 😅 biraz sevip getirdiler ama hala beni dikiyorlar. Kadın bir güzel dikti. Sonra çıktılar. Bebeğimi göğsüme koydular emziricem ama yatarak emziremem. Birde yatağım da bozukmuş şansıma dogrulmadi. Sonra dedim ayağa kalkabilir miyim kalkabilir misin fakan dedi şaşırdı baya emzirme hemşiresi 🥲 dedim napayim mecbur bebeğim için ikimizde kalktık tabi baba bez taktıkları jcin rahatım. Bebegim de çıplak bu arada🥲 yeşil bir beze sarılıydı. Aldım oturduk koltuğa geçip hemşire yardım etti emzirdim🥺 hemen tuttu bebeğim çok acıkmış aynı annesi gibi 🥺🥺🥲
İşte herseyin bittigi an tam olarak o zamandı benim icin🥺😍 Allahim dedim sen nasıl birsey verdin bana🥺 Emzirmek o kadar güzeldi ki o an. Sanki dünya durdu biz kızımla ikimizdik sadece😍😍🌸 sonra bebeğimi giydirdim. Bende giyindim. Gittim saçlarımı topladım güzel güzel yazmamı taktım. Sonra da eşim geldi minik yavrumuz tıpkı onun gibiydi🥺 eşimin kopyası bir bebek🌸🤲
Söyle bir detay da vereyim bu arada. Benim bebeğimin kafası sıkıştığı için biraz uzamıştı üst kısmı. Ama doktorlar sürekli bebeğimi kontrol ettiler. Alıp götürdü hatta kaynanam baya ilgilendiler. Birçok doktor baktı. Birsey yoktuçok şükür rabbime🤲
Kızlar biraz karışık yazmış olabilirim. Okurken hakkınızı helal edin😁 Rabbım evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın hep öyle dua ettim hem hamilelikte hem doğumda. Evlat çok güzel birsey. Asla kelimelerle anlatılmaz. Ben ki uykusu geldiği için ağlayan kız. Doğum sonrası 3 gün asla uyuyamadım. Ya bireey olursa diye🥲👼🏻 Ama şimdi kızım kollarımda yanımda yamacımda… Bir bebegim de karnımda 15 haftalik🌸🤲 Yani demem o ki; eğer korkuyorsanız bebeğime bakabilir miyim diye asla korkmayın. ANNE OLMAK BU DUNYANIN EN TARIF EDILEMEZ DUYGUSU🥰♥️👼🏻