dilann22 3 gece kaldim hastanede canim doktorlardan biri gelip dus al dedi gazin cikmasi icin 2. Gün o yuzden almak istedim bende
Dogumdan evvelde sicak su ile ebe yine beline masaj yapsin dedi esin sicak sulari yokmus pilatws topu varmi dedim uzerinde hareketlere devame deyim acilma ilerlesin diye yokmus. Yurumek istedim yok dediler gece 1 de gittim 1 cm acilma ile sabah 7e madar 3 cm oldu acilmam suni aldim 4 oldu suniden sonra bir daha alttan muayne etmeden illede sezaryan illede sezaryan kalp atislari durur bak vebal almak istiyoe musun gece 1 den beri bekliyosun acilman yavas ilerliyor cocuga bisey olacak senin sorumlulugun tamamen 24 saat daha beklesen acilmam ilerlemez cocuga bisey olacak falan diye gelen giden korkuttu beni en son oglen 2 de tamam dedim aglaya aglaya bi ebe geldi acilmaya bakacakti kapinin oradan baskasi seslendi hasta sezaryan sonda takalim diye tamam dedi kadin sasirdi sen neden sezaryani kabul ettin diye o an anlamadim isitme testine gittik 5. Gün kizla karsilastim o ebeyle bana dönüp senin acilmam sondayi taktigimda 7 cm di ben cok şaşırdım normal dogum yapabilirdin boşa cektin o kadar sanciyi dedi ben şok tabi yigilip kaldim resmen aylarca atlatamadim bu olayi..