dilann22 uzman_est İlk çocuğu hep kız isterdim ama bende ilk andan beri erkek hissediyorum bakalım daha belli değil 12+3 bugün bayramdan sonra belli olur belki kontrolüm var😊
Cerenyucel tontonhanim ya bir oğlum var bir kızım olmasini da cok isterim ama iki erkek kardes fikride kulaga hos geliyor teşekkür ederim 😊
Adacan tontonhanim https://imgyukle.com/i/Vp8tJ6 yüzü burda ama benim oğlana benzerse kız güzelliği olur babalarına çekiyorlar 😁
tontonhanim Cerenyucel Allah bağışlasın bizim ki öylesine bir tahmin insAllah Rabbim her iki duyguyuda tattirsin 🥰
uzman_est dilann22 hemen hemene aynı haftalarmız bende bayramdan sonra gidicem hayirli omurlu evlatlatlr olsun hepimzkide insallh
Annekusumm tontonhanim bizimki nedir doktorun bi tahmini var yandan degil nubu belli olmuyor kafa yapisindan yapiyosaniz bi tahmin yaparsinz belki 😊
Eyll06 Annekusumm bu bebek ilk baştan beri size kız dedim hala da öyle ultrasyon resımleri hep kıza yönelik hani farklı farklı atsan baksak erkek desek ama yok hep kız görsel
Elifderin34 minikerdeminannesi doktorum da erkek ama erken daha kıyafet almayın yanılmalar oluyor dedi :) siz nasıl anladınız