Elifderin34 LadyC canım doktorum erkek ama daha kıyafet almayın erken yanılabilirim dedi acaba değişme ihtimali var mı ki
minikerdeminannesi Deletedmom_12 Deletedmom_12 canım kız gibi hissediyorum hayırlısı olur inşaallah öğrenirsen buraya yazar msn 🙂
N_A_Z_L_I_M tontonhanim Ayyyy ne güzel söyledin çok şükür ederim 😘 İnşallah sağlıklı sıhhatli bir kızım olur 🤲🤲
Eyll06 Annekusumm bu bebek ilk baştan beri size kız dedim hala da öyle ultrasyon resımleri hep kıza yönelik hani farklı farklı atsan baksak erkek desek ama yok hep kız görsel
Annekusumm Eyll06 baska resmim yok elimde henüz hem ben sana bak dememişim ki sen niye yorumluyosun o qünkü uslubundan cok rahatsiz oldum mumkunse sen yazma 😂
Annekusumm Ben erkek denilsin diue yazmiyorum arkadas kafa yapisindan bakiyo nubundan degil benim bebegimin nubu gorunmuyo yandan deqil goruntusu karsidan onun icin bide o yorumlasn diyee attim Eyll06
Annekusumm Eyll06 buqun kontrolum vardi erkek dedi canm tekrardan hemde %100 dedi gostwrdi banada 😊😊 yani neymis o teori her bebekde tutmuyomuş bil diye soyledim 😉