linsmea Nermiiiiiiin 20 dk sürüyor, önce nst sonra doktor. Doktorunuz söyler nst ye gireceksin diye muayeneden 1 saat önce gidiyorum ben. Beklememiş oluyorum hem. İki iş olmuyor. Kalp atışları ve kasılmayı ölçüyor :)
Beyzossb Nermiiiiiiin cumartesi günü girdim . 33+4üz. Biraz sancım vardı önce muayene oldum sonra nstye girdim. Neyse ki sancı çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 😅🥹 nstde karnıma bişi bağladılar bebişin kalp atışını duydum 15-20 dk falan sürüyor
karakiz1 Nermiiiiiiin Benim burda doktorun sekreterine nst icin kayit actiriyorum sonra nst gidiyorum sonra doktora yeniden gidiyorum ultrasonla doktor bakiyor nst sonucunada bakiyor
Nermiiiiiiin Önce doktorun odası sonra nst mi Önce nst sonra doktorun odası mi. İlk kez gideceğim. Gidenler yazabilir mi acaba Teşekkürler
Gokturk Nermiiiiiiin benim ilk gebeliğimde önce nst sonra doktor Du. Şimdi ikinci gebelik önce doktor ultrasınla bakıyo sonra nst ye gönderiyor. Doktora göre değişiyor galşba
_prenses_annesi GAPB95 Bende sorumu sorayım. 😂 hıç Nst gırmedım. Şimdi perşembe gunun gıdıcem. Doktorda önceki. Kontrolümde. Nst’den falan bahsetmedi hiç hanı tekrarkı kontrolünde. Nst gırcen demedi. O zaman ben önce doktora görünürüm demi.
Twinmommm Nermiiiiiiin Anladım kuzum 🙏 herelde benimde öyle olur ikiz gebeyim de merak ettim şuan 29 . Haftadayız bizde ☺️
GAPB95 _prenses_annesi Kendısı söylüyor ilk zaten artık gelmeden önce nst ye girıp öyle geliceksin diye canım
GAPB95 _prenses_annesi 31 haftalıktan itibaren başladım bende sıra alıyorum giriyorum o çıktıgımı biliyor doktorada sıra alıyorum bitince cagırıyor