yagmurrrra hamileyimben banada öyle dedi hatta aynısını dedi 12 haftalıkken 13de pipi gördük😂😂 şimdi 24+2 yiz😍
[silindi] hamileyimben 12. Haftada kız doktorumuz kız ama henüz cinsiyet söylemek için erken bu yüzden yüzde yüz diyemeyeceğim demişti. Fetal dna yaptırdık onda da kız çıktı yani doğruymuş 👍🏻
A_syma Flz-cner98 Benzetmistik. Ama surekli yan yada arkasi dönük duruyordu. Pipi yada kemik cikintisi demisti doktor. Kemik cikti :)
Flz-cner98 A_syma bizimki çıkıntı var bacak arasında demişti %90 demişti ama çok değişebilen varmış başka doktora mı gitsem 13+4te gitmiştim
Motherbabys hamileyimben Bana da 12 haftalikken çıkıntı yok kız dedi 20+ 1 günlük olduk oğlum oluyo 🥰🤲
Merve201119 hamileyimben banada doktorum 12 de kız dedi ama kesin kız demisti yüzdelik rakam söylemedi ve kızım oluyor Allahin izniyle
A_syma Flz-cner98 Doktorunuzu degistirmeniz gereken bir durum degil canim. Zamanla netlesir acele etmeyin. 🌸
Deletedmom7373700 hamileyimben bana da o haftada %70 demişti. Değişmedi sonrasında. Allah nasip ederse kızım olacak inşallah
minikmucizemmmmmmm hamileyimben doğruluk payı yüksek canım banada %60 kız demişti sonra %90 dedi 28+6 kızımız geliyor Allah’ın izniyle 🌸
Cgrunul hamileyimben bana da ilk gebeliğmde 12. Hafta %80 kız demişti kız oldu canm seninde doğrudur 😅