HSena38 yldrmhavva tırnak makası bime gelmişti özellikle bir marka almadım 😊 Burun aspiratörü de ebebegin kendi markasını öneren anneler vardı 🙊 onun için bende burda durayım 🙈💗
Sbm050421 yldrmhavva e ebebekteki en uygun fiyatlı tırnak makasını aldım 10 TL gibi bir şeydi , burun aspiratörünü hatırlamıyorum
Deletedmom623737 yldrmhavva ikisini de eczaneden aldım kullanıyorum mennunum her hangi bir markası yok
Deletedmom73711 yldrmhavva Babyjem tırnak makası (set olan değil tekli olanı aldım) 28-30₺ civarı bir şeydi Nazal aspiratör olarak otri bebe aldım “evdeeczane” sayfasında 40₺
el_ah Civilden aldım daha kullanmadım kujju burun aspiratörü wee baby fizyolojik serum Wee baby tırnak makası mama kaşığı tarak biberon meme meme kabı suluk hepsi wee marka çok öneren var
HurremSultan yldrmhavva benimki babyjem bakim setj çok memnunum🥰 jcinde makas şeklinde olan tırnak makasini kullandım ilk 4 Ay. Normal tırnak makasindan çok daha yumuşak kesiyor 🌸
Motherandbaby yldrmhavva tırnak makası chicco nun aldım. Aspiratör otri bebe çevremdekilerin tecrübelerine dayanarak aldım.
TinyBabys yldrmhavva tırnak makasını e bebekten aldım. Aspiratörü de otri bebe almıştım. Ama yedek uçları çok pahalı. İkinci bebeğim olduğu için tekrar almıcam ama alcak olsam e bebekten alırdım. Yedek uçları daha uygun.