D-enizz Merhaba kızlar 36+5 haftalik oldu bebişler ayin 14 kadar gelmese soni sanci verecekler yanimda kimsem de yok kiz kardeşime davetye gönderdik ama yetişmiyecek gibi 2 kizim var aklim hep onlarda 🥺
Deleted4445656 D-enizz sağlıkla gelsinler inşallah baya durmuşlar içerde🙈 kaç kilo oldu bebişleriniz? Siz kaç kilo aldınız acaba🙈
Fatma0090 D-enizz Rabbim sag saglım kavusmanızı nasip etsin inşallah canım içini ferah tut 🤲🏻 hersey cok guzel olucak inşallah
Mrvsmt2502 D-enizz normal doğum mu yapacaksınız ikizleri sezaryenle alıyorlar ya genelde ondan sordum
D-enizz Deleted4445656 evet durdular çok şükür 😁ben 14 kilo aldım bebişler perşembe günü gitmiştim 2 bucuk almislardi
D-enizz Mrvsmt2502 yurt dışında kaliyorum burda bir dönse de normal olabilir diyor Dr hersey yolunda giderse normal olacak inşallah 🙏🙏🙏🙏
D-enizz Flz-cner98 bir erkek öbürü kaç defa sakladi kıza benziyor dedi bende sormadim artik sağlıklı olsun dedik kıza göre hazırlık yaptim bende😁🤗
Bebekdelisi D-enizz Allah’ım saglıkla kavuştursun inşallah mevlam bizede o haftalara gelebılmeyı nasip etsin🤲🏻
D-enizz Bebekdelisi inşallah canım görürsünüz sadece sitres yapmayın ikizdir diye erken olacak düşün meyin ben hep tekli olarak düşündüm hareket edince aaaa 2 taneydi diyorum ve ev işlerini 2 kızımın okula götür getir cok hareket halindeyim ama mecbur çünkü eşim çalışıyor ve ben yanlizim kimsem yok burda
Anisalenamom D-enizz Korkma canim sağlıkla alırsın inşallah kucağına benimde kimsem yok almanyadayım kızım var eşim bakacak ben doğuma giderim Allah bize yardım eder inşallah 🤲🙏
D-enizz Anisalenamom inşallah canım sağa salim kavuşuruz bebeklerimize bu arada seninkiler döndü mü merak etim canım
Bebekdelisi D-enizz bende sizin gibiyim inşallah bende gelırım o haftalara vücudum sorunlu ama allahım büyüktür diyorum benım bıde bebek var allahım yar ve yardımcımız 🤲🏻
Bebekdelisi D-enizz korkmayın ne güzel sorunsuz gelmıssınız sona mis gibi kokular içinde uyanacagınız günler yakın acısı bıle unutuluyor unutmasam 1 sene ara iLe ben yapmazdım 😆😆