Burcu7260 Kızlar perşembe günü 12 haftalık oluyoruz doktora gideceğim İnşallah cinsiyetini öğrenirim ya çok istiyorum 😊😊 siz kaçıncı hafta da öğrendiniz
girl_boy_annesi Burcu7260 bende 12+2 de gittim erkek dedi ama 16. Hafta en net dedi şuan 15+0 Bayramdan sonra inşallah gideceğim bakalım ne diyecek
Haticecebrail21 Burcu7260 12.hafta cok erken ogrenmeniz doktorunuz soylese bile sonradan yanilma payi yuksek oluyor.Ben bebegimin cinsiyetini 16.haftamda ogrendim kesin olarak🙂
Prensesmelek Burcu7260 12.haftada erkek dedi pipisini bile gosterdi 19.haftada kız dedi😊 oyuzden yanılma oluyor bende detaylı ultrsyonu beklıyorum
Efnanada 12 haftada yanılma payı çok oluyor %90 kız dedi bana 18 haftamda erkek olabilir net değil dedi 24 haftada erkek olduğunu söyledi detayliya girene kadar bence cinsiyete pek güvenmeyin
Ayse_tusem_buglem Efnanada banada geçen hafta demişti yüzde 95 kız diye ama erken diyorlar bilmiyorm şuan 15 haftaligiz hayrlisi olsun inşallah 🥰
Ayse_tusem_buglem https://resimyukle.io/r/EdbieuMaEa Cinsiyet tahmini yapabilecek varmı 😊