Merhaba kızlar 36+3 de sabırsız bir şekilde gelen oğlumdan bahsetmek istiyorum ve korkmamanız gerektiğini 1 temmuz gecesi burda post açtım utanarak sormuştum altıma kaçırdığımı tutamadığımı lavaboya giderken hiçte utanmamak lazımmış 😂 eşimde nöbetçiydi gelir gelmez hastaneye gittik kendi doktoruma ulturasyonda suyunun iyi olduğunu söylediler altan bakmak istedi altan baktığında ise açılmam olduğunu hazırlıklı olmamız gerektiğinden bahsetti sancın olur olmaz gel dedi ve ilaç yazdı planlı bir sezeryanımız vardı oysaki 20 temmuzda
Eve geldiğimde ilacı kullandıktan sonra suyum gelmeye başladı koltuk iç çamaşırı doktoru aradım ve biraz daha beklememi söyledi sancın olduğunda ara hemen dedi ve sancım 9 dakikaya bir gelmeye başladı aradığımızda kliniğe geçmemizi istedi ve tekrar ulturasyonla baktığında suyunun azaldığını artık gelmek istediğini söyledi yinede ciğer geliştirici vurdular yarım saat sonra ameliyat masasındaydım spinal sezeryan oldum cidden abartılan hiç birşey yok damar yolundan daha az acıyor sonda desen aynı şekilde ama ayaklarını hareket etirdiklerinde bu ayak benim mi diyorsun 😂 ilk 5 dakika çekiştirme hissettim hazırmısın sesini. Duymaya dediler biraz burda canın yanabilir dediler kaburgalarıma baskı uyguladılar ve orda evet az canım yandı 😂 nefes alamıyorum dedim sonra bir ağlama sesi doğdumu dedim o anın şoku tabi çocuk doktoru güzelce havluya sarıp getirdi orda hemen beni dikerlerken 20 dk sürdü tabi biraz çocuğu çocuk doktoruyla emzirdik bu. Duygu muhteşemdi gerçekten çocuk. Annesini tanıyor ve daha sonra. Odama getirdiler 2.680 gram doğdu yamaç bey biraz korkuyorum dokunmaya felan ama öyle abartılıcak bir ağrısı yok kızlar hiç birşeyin sütüm gelmiyor diye vermemezlik yapmayın o emerek getiricektir sütünü 1 gün küvezde kaldı emzirmedenn emzirmeye aldım yanıma şuan hastanedeyim hala üstüme varana kadar hemşireler değiştirdi çok ilgililer gerçekten siz siz olun çiştir diyip hafife almayın insanlar aman ne olacak altına kaçırmışsındır demesine bakmayın belkide sudur ? Biraz uzun oldu üzgünüm teyzeleri biz geldikkkkk 🧿