Leylabngll Zey-neppp AA ciddi misin o zaman kalp atışını dinledikten sonra burada bulusalimmi tekrar 🙂🙈
Berraksznc Benim de bir kız bebeğim olacağını söylemişti gerçekten de bir kızım olacakmış ultrasonda öğrendik 😊 Yani bende de doğru çıktı
cileklicookie Leylabngll iki gebeligimdede tutmadi ablaminda tutmadi benle beraber 2 arkadasim daha hamile onlarinda tutmadi ayni sekilde eltiminde tutmadi Ne cin ne rus ne nub teorisi hic biri Hatta 25. Haftadayim sokakta goren 7 den 70e herkes aa kesin erkek bu karin dedigi halde gene tutmadi😅😅😅
Emirsmomm Leylabngll bende ilki doğru çıktı erkek dedi oğlum oldu. 2.ye de Kız diyor bakalım öğrenmek için gün sayıyorum 🥹🥹💗
Minnosannesiym Leylabngll ben şuan ikinci de çin takvimi baktım, olmadı, erkeğe benziyor dedi doktorum, ben kız istiyordum, ikinci çocuğum olacak inşallah, İlkim erkek, bunu da kız istiyordum, Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
kubra24ada Benim ilk kızımda tuttu şimdi daha öğrenmedik cinsiyeti erkek gözüküyor bakalım çarşamba belli olacak