Leylabngll Kızlar Merhaba! İlk gebeliğim 5+5 iz su haftalar nasıl geçecek hiç bilmiyorum hep uygulamadayım bi o kadar da cinsiyet merak ediyorum kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeter ama merak ettim cin takvim doğruluğu nedir nasıl yapılıyor acaba ?
Bayancorek Leylabngll benim doğru çıkmadı. Zaten iki ihtimal var o yüzden tamamen tesadüf çıkanlarınki de bence.
Zey-neppp Leylabngll doğru değil kesinlikle. Tutanlarınki de tamamen tesadüf. Ama madem çok merak ediyorsunuz. Kalbini dinlediğiniz ultrason görüntüsünü yollarsanız tahminde bulunabilirim. Ayrıca benim tahminlerim çin takviminden daha güvenilir genelde yanılmadım 😂😂
Arvenveannesi Zey-neppp ayyy bana da bakın lütfen 🙏çok minnak ama 6+1 iz olur mu bilmem ☺️ https://resimyukle.io/r/SL3lNxRT1X ❤️
Leylabngll Zey-neppp AA ciddi misin o zaman kalp atışını dinledikten sonra burada bulusalimmi tekrar 🙂🙈
GoktugAlp Zey-neppp canım nasıl resim atacağım bilmiyorum ama çokkk istiyorum ultrason resmini atmak. Ama
Annekusumm GoktugAlp google a mutluresim yazip cikan sayfada fotonuzu ekleyin sonrada linki kopylayip buraya yaapştrin