Aras Ezgi14 ben balık ne olursa olsun aynı gün içerisinde süt içilse zehirler diye biliyodum tazeyse sıkıntı olmayacağını bilmiyodum demek ki taze olduğu için bana etki etmedi zehirlenmedim çok sağolun ☺️
Nananusha Aras bizimkilerin yeri rahat iceride merak etme. hem baliklari coktan bitirmistir zaten biz yemiyoruzki hersey onlarcin😃😍
Aras Nananusha aynen cnm ya herşey onlar için süt hiç içmeyen ben şimdi bana ders olmuş her gece her gece küçük hanım için içiyorum 😀🌹😘
gnccnszmhappy Aras bnde geçen 2 saat önce süt içip öğlen somon yedim birşey olmuyor zaman aralığı fazla .
Esen Acaba psikolojik mi benim çok alerjik bu bunyem var ama yinede balıktan 3-4saat sonra yoğurt sut felan tüketince bisey olmuyor. Ama dokyor bana herhangi bi gıda zehirlenmesinin bebegi etkilemeyeceğini söylemişti tabi hastaneye gel demisti
Esen Aras rica ederim😶 ama.dedigim gibi yinede hastaneye gel demişti istersen sende bi git ihmal etme
Teslime_sinan Aras hiç bir şey olmaz canım sıkma canını süt taze balık taze yoğurtla peynirle servis eden restoran lar var balığı içini ferah tut 😉
Glitter Aras balik bayat olursa sut icilmez. Taze balikla bir problem olmuyormus hatta yurtdisinda hastane yemeklerinde ayni ogunde sut ve balik birlikte bulunuyor. Ben buna ragmen cesaret edip icemiyorum ya sa sutlu tatli dondurma vs yiyemiyorum
Aras Glitter taze balıktı cnm sütte tazeydi ama tamamen unutuvermişim yoksa bilinçli içmem asla Allahın izniyle bişey olmamıştır inş 🙏🏻😘