Nesgul552 Anneler arada yeşilimsi sarı gbi akıntım var enfeksiyon mu anlamadım hiç başka ağrım yok hani İdrarda yanma acı falan bazı kişiler çok korkuttu beni akıntı gebelikte kötü falan dye ama bn gebe kalmadnda sürekli enfeksiyon geçiren biriydim doktoruma da sorucam tabi ki
aynur0101 Nesgul552 bende de akıntı oluyor ya sarı renkte yada koyu kahverengi oluyor endişeliyim bende burada bekliyim tecrübeli olan çıkar elbet
Ruveyda_baskapan Nesgul552 enfeksiyon vardır canım doktora git hallolur, gebelik döneminde çok normal , hatta sirkeli su ile genital bölgenin temizle pamuklu ve ütülü iç çamaşırı giy ve gün içinde sürekli değiştir. Dar kıyafetler giyme. Bol su iç
huzurlubiran19 Nesgul552 Enfeksiyondur muhtemelen bol bol yoğurt ye çok iyi geliyor bir de kuru dut alıp sıcak suyla demlediğinde onu içtiğinde hemen geçiriyormuş sen yine de bir araştır 🤔 bende şimdi kuru dutu deneyeceğim bakalım inşallah
Deletedmom_12 Nesgul552 canım bu soruyu sabah bende sormustum Bemde enfeksion vardı ben bol su ictikden sora geldi yesil akıntı sanirim icim temizleniyoo
Nesgul552 aynur0101 kahve genelde norml değil ama sen arkadaşın dediği gibi sor doktoruna en kısa zamanda
mabelpines İdrar yolu enfeksiyonu olabilir doktorunuz gerekli testleri yaptıktan sonra uygun ilaç tedavisi ile atlatırsınız korkmayın, ama ihmal de etmeyin geçmiş olsun.
aynur0101 Nesgul552 doktor ayda bir randevu veriyor bende öyle her şüphede gittiğimde de birşey yok herşey normal diyor mesela geçen kanamam olmuştu normaldir bebek gayet iyi dedi
serap_bayram Ya bende 38 +4 haftaligim.bir haftadir afferdersiniz beyaz meni gbi geliyor bnde anlamdm yakin mi acaba
Hamileanne01 Nesgul552 benim kanda ve idrarda enfeksiyonum olmamasına rağmen sarı ve yeşil kokulu akıntım vardı bir süre geçmesini bekledim geçmedi. Fitil yazdı doktor mantar dedi herhangi kaşıntım, idrarda yanma vs. yok