Cemileyavuz01 Arkadaşlar benim gibi 31 haftalık olanlar nasıl gdiyo benim iki üç gündür diş ağrım var bde bikini bolgemi sıkıp sıkıp brakmiyolr sanki sizde durumlar ne
Obirgebe Cemileyavuz01 biz 30dayız daha malesef bundan 2 hafta önce ciddi kasılmalarım vardı şuanda herşey yolu da gibi görünüyor ama zaman geçmiyor
BaLevLat34 Cemileyavuz01 32 deyim aşırı mı aşırı hareketli erken dogum olacak diye korkuyorum 😅onun dışında kasılma ve toplanma var sürekli
Cemileyavuz01 Obirgebe kasılma bndede var htta bende bı santim açılma bile var ilaç kullanyorum onun için siz de kullnyo musunuz ilac
berilzumrut511 Obirgebe kasılma nasıl bi his bende 30 haftalığım bişeyler yaşıyorum ama kasılmamı bilemiyorum
Obirgebe berilzumrut511 karnın birden sertleşiyor bi kaç dakika öyle kalıyor sonra düzeliyor vajinanda baskı hissediyorsn ateş basıyor
berilzumrut511 Cemileyavuz01 Obirgebe Benim sertleşme gibi bişey oluyo ama vajinamda baskı olmuyo bide ateş basmıyo sadece kalp atışlarım hızlanıyor
Yaqutt 2gun once doppler muayinesinde rahim agzi kisaligi nedeniyle erken dogum riskim oldugunu oyrendim ciger gelistirici iyne vuruldum dun 2ci dozu da bu gun vurulucam bir de 1ay boyunca fitil kullanmak zorundayim bakalim hayirlisi insAllah hepimiz bebegimizi sag saglim kucagimiza aliriz🙏
Sevgibrs 31+3 bugün kasılma artık hayatımızın bir parçası, benim en çok kasıklarımda ağrı oluyor özellikle oturup da kalkınca iç bacaklarim kasıklarıma doğru fena ağrıyor,
Obirgebe Lahinnn Lahinnn pek yok canm her şekilde kasılıyor. Bazen hareket değiştirmek işe yarıyor yazıyor bazı yerlerde ama hiç bi fark yok