Minnosunannesiii Kızlar 32+1 olduk. 30. Hafta da biri 1800 diğeri 1650 kiloyu doktorum iyi dedi sizlerde durum nasıl
star3star Minnosunannesiii maşallah size ve bebişlerinize🧿ben en son 27. haftamda kontrole gitmiştim benklerim 1 er kilodaydı çok şükür🤲🏻🧿bugün 29.haftama girdim hayırlısıyla.bayramdan sonraki hafta yani 31.haftamda kontrolüm var inşallah sizin bebişleniz gibi kilo alımları olmuştur.
Anisalenamom Minnosunannesiii Benimde 30 da aynı sizinki gibiydi kiloları ekstra hiç birşey yemedim normal yemek kahvaltı bu persembe gidecem 33 haftalığım bakalım kaç kiloları
4cocukannesi Minnosunannesiii 25 haftalıkken gitmiştim biri 830 biri 720 demisti simdi 29. Haftadayiz bayramdan sonra kontrol bakalım ne kadar oldular
Minnosunannesiii star3star benimkide o haftada öyleydi canım bende hergün yulaf yedin yoğurtla karıştırdım onun sayesinde güzel kilo aldılar diye düşünüyorum
star3star Minnosunannesiii yulafı bende öğle menğm olarak muz süt ve yulaf blendrdan geçirip öyle tüketiyorum inşallah bizede faydası olur🤲🏻
Minnosunannesiii Anisalenamom kilo bilgisi verilmedi canım ayın 8 inde tekrar gidicem o zaman bilgi verilecek
4cocukannesi Minnosunannesiii hayır bana doktor bir ay sonra gel demişti bende bayramdan sonra gidecegim belki bu kontrolde haftalık olarak takibe başlar