Melhaercan bebegimvben kaç haftalık sın canım ilk 3 ay beni mahvetti normalmiş ilk 3 ay baş ağrısı kan akışından dolayı
Elifffeyyup bebegimvben bnm de ara ara cok sidettlu ağrılarla gecti hamileligim ins sizde atlatirsinuz
Gamze58 bebegimvben benimde ilk günden itibaren baş ağrım vardı hemde feci bir ağrı şuan 19 haftalık olduk ama malesef hala devam ediyo dahada kötüsü doktorum ilk 3 ay geçmediyse üzgünüm sonuna kadar devam edicektir dedi 😢
bebegimvben Melhaercan tam 3 ay olduk bugün. İnş geçer ilaç içmeyede korkuyorum. Doktora gittiğimde sorayım. Belki ona göre ilaç verir.
Melhaercan bebegimvben kadın dogumcu parol veriyor onu kullan ben çok ağrı olunca kullandım hep faydasını gördüm
TgceBkr Geçmiş olsun . Çin yağı diye küçük şişelerde satılan bi yağ var başım ağrımaya başladığında şakaklara sürüyordum faydasını çok gördüm tavsiye ederim . Lokman hekimde ve belli başlı ecz. Satılıyor .
Elcnerdgn İlk 3ay deli gibi bas ağrısı cektim 2günde bir serumlar yedim ve evde de parol içmeme rağmen. İçmemek icin cok direndim ama migrenim olduğu icin mecbur içmek zorunda kaldım Allah’a şükür bi sorun olmadı ama cok zor bi süreçti kafamı duvarlara vurma noktasındaydım eşim en sonunda halime ağladı yani. Şimdi doğumumu 2hafta kaldı yine basladı bas ağrısı 1günde 1ağrımaya baslıyor artık gerçekten şaşırmış durumdayım. Naneli gibi ağrı kremi var onu sürüp rahatlıyorum artık
Melhaercan Elcnerdgn bendede migren vardı o ilk 3 ay içinde 3 tane kullandım parol kadın dogumcum dedi kullan yoksa ilerler bu en azından hafifletir dedi migrenim kaçışı yok lanet olsun ama 3 aydan sonra maşallah hiç başağrım olmadı
Elcnerdgn Melhaercan benimde gecti Doğuma cok az kaldı şimdi belki de stres yapıyorum ondan mı arttı bilemedim. Ama cok ağrı varsa evet iciyorum parol zaten bebeklerimize hiç zarar veren bi ilaç değil