Bebegimizolsun Happy-melek1997 5+5nasıl çıktı kuzum nasıl belli oldu öyle olduğu, Hadi bakalım inşallah hepimiz diğer sefere gittiğimizde hem bebişleri hem minik kalp atışlarını duyarız inşallah
Bebegimizolsun Zeyneppmuratt bende aynı şeyi düşünüyorum ve sonra diyorum acaba yanlış mı düşünüyorum korkuyorum Bende şuan hatayın bi ilçesinde yaşıyorum burada de özel yok başka ilçede var he gidebilir miyim giderim ama şuan yok küçük ve gitmeyi gerek görmedim açıkçası ilerleyen zamanlarda giderim diye düşündüm
Semra007 havvaana anladıım.ben kendime yapamam da eşime yaptırıcam artık.canım çok tatlıdır cesqretim yok😔inşallah nasip olsun da sağlıkla artık bi şekilde vurulcam
Elif3344 4+5 benimde.dün ağrım vardı acile gittim ultrason ile zor gördü,vajinalde baktı kese göründü çok şükür🪬🙏🏻
asli-ovali Bebegimizolsun 5+6 haftalik gecen hafta keseyi gördük bu hafta yine randevum var yarın. İnşallah bebeğim daha görmeyiz heralde
Mavi06 Bende 4+6 yım iki gün önce keseyi gördük bayramdan sonra kalp atışı için gideceğim umarım sağlıkla ilerler 🙏