Minikoanne 32 haftalık hamileyim ve heryerim aşırı kaşınıyor yağ sürdüm nemlendirici vs sürüyorum ama yok geçmiyor ne yapmam lazım fikri olan yazabilirmi şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼
Deemetibostnci nurcanqx bende kaşınıyorum Bi tutuo dakikalarca hiç. Bişi yokken kaşınıom ne ki pay merak ettim
Nesliihang Minikoanne evet ciddi kolestaz olunursa sezeryanla genelde hemen bebeği alıyolar kan ver ordan karaciğer değerinden bakılıyor
Minikoanne Deemetibostnci evet bnde öyle duşa giriyorum hemen sonra geçiyor bidaha başlıyo anlamadım bnde randevu alayım da gideyim ya korktum
Minikoanne Deemetibostnci vallahi daha neler ögrencez duyacagız inanmıyorum ben tmam asla uyumam bu gece korkudan inşallah öle bişey değildir bizimkisi
Acemi11 Şuan çok yaygın uyuz salgını var korkutmak istemiyorum ama özellikle geceleri kaşıntı oluyorsa uyuz olabilir 28 haftalık hamileyim
Deemetibostnci Gece değil durup dururken karıncalanma gibi geliyor oran buran kaşınıyor kızartıom bazen kaşırken yara yok İz yok hiç bişi yokken
nurcanqx Ben korkutmak için demedim olabilir dedim doktorunuza haber verin en azından diye çünkü tüm doktorlar aynı şeyi düşünüyor gebelikte kendiliğinden kaşıntı olduğunda