hasan__esra 37+2 olduk nasıl gidiyor hareketlerinde yavaşlama varmi kızlar sizinde çık şiddetli hareket etmiyor
Sehrihuzun hasan__esra benimki hareketli daha bide cok sertleşiyor bu aralar kasilmalar disinda simdilik bi sorun yok ♥️
Gizemsgumgum hasan__esra 37+0 bizimde hareketler azaldı ama sağlık durumu iyiymiş. Doktor kafası iyice aşağı inmiş bu saatten sonra ne yan döner ne de baş yukarı gider aranjman olmuş ama kanala girmiş demek değil dedi. 36+3 iken gitmiştim iki haftaya kadar başlar doğumun dedi bekliyoruz 🫠
Bet7408 hasan__esra 37+5 hareketleri azaldı ama şiddeti arttı vurunca tam vuruyor bu sefer canım çok acıyor içerden vurduğunda ben dışardan tutuyorum yok a dayanamıyorum aşırı güçlü
hasan__esra Mervee3831 tok girmeme rağmen nstde bile genelde uyuyor yine hareket ediyor ama bundan 3hafta önce falan cok daha hareketliydi
mmihri 37+3 bende 😅 hala hareketli maşallah ama buaralar bir de kaskatı olması varki o an canımı çok yakıyor 🥲
Mervee3831 mmihri bnmki bide yan duruyormuş kafası ve ayaklarıyla bni mahvedıo canımı cok yakıyooo 😀😀
Seda5885 Bizde hastanedeyiz nstde sancilarımız çıkıyor doktor kız olsa alırdım bir sorun olmazdı ama erkek bebeği 37de almam dedi kuvezde kalabilir dedi sancılarımı durduruyorlar
Seda5885 Mervee3831 o kadar farklıki ozeldeki doktorum 2850 dedi devlettede doktorumuz var 3250 dedi ozeldeki suyu az diyor devletteki hayır degil diyor ozeldeki alalım diyor devletteki hayır diyor devletteki eşimin yakın arkadaşı
Leonsmother Benimde 37+1 eskisi gibi tekmeler atmıyor. Ama içimde yılan gibi kivriliyor… Sırtını sisiriyor, yada tekmesiyle ittiriyor.. bı değişik hareketler.. ama tam gaz devam yani 🤣
mmihri Mervee3831 Gerçekten içimizde ne yaptıklarını çok merak ediyorum 😅 bazen dirsek mi atıyor napıyor bilmiyorum resmen delicek karnımı, o ordan itiyor ben dışardan 😂
Mervee3831 Seda5885 bizimki kordonu dolamıştı ondan doğuma aldı bi kere daha dolamasn dıye.Devlete hiç gtmedimde özelde bile bazrn farklılıklar olabiliyor cihaz kaynaklı olabiliyor
Mervee3831 mmihri bnde onun vurdugu yere elimle hafif baskı uyguluyorum 3 5 sn snra o yeniden karsılık verıyor 😀