hamileyimben hamileyken tiksindiğiniz ve rahatsız olduğunuz şeyler hamilelikten sonra geçiyor mu yoksa aynı şeklide hala yiyemiyor muyuz?
Deletedmom52620 hamileyimben ben zaten tavuk et aram yoktur hamilelikte tiksindim sonra geçer mi bilmem
Cananyildiz hamileyimben ben 14. Haftaya kadar çay , köfte, tavuk, süt tiksinmistim suan hepsini yiyorum 25+3
Erva94 Bence geçiyor çaysan kahveden etten tiksinmiştim yeni yeni geçmeye başladı 8.aya girmek üzereyim hiç geçmeyecek gibiydi ama geçti çok şükür
Pelinakcn hamileyimben bende tiksinme durumu olmadı ama annem bana hamileyken özellikle duş alırken su kokardı demişti, 28 yıl oldu hala arada midesi bulanıyormuş 🤷🏻♀️
Sehrihuzun Tavuktan tiksinmistim aklim gelince bile kusardım hic gecmicek gibi ama 37 haftalik olduk geciyor yani ☺️
Suleakblt hamileyimben geçiyo hamileliğimin ilk aylarında çiğköfte ve sucuktan tiksinmiştim ama artık yiyebiliyorum şuan 29+5 im
ayhankubra01 hamileyimben 3 sene önce ilk gebeligimde etten tiksinmistim şuanda 30 haftalık gebeyim eti çok aşırı yiyemiyorum olmasa hiç aramam bazen kokusu midemi bulandirir
arenkus hamileyimben ben çikolata ve kaşarlı tosttan tiksinmiştim. 6. Aya kadar ağzıma sürmedim görünce midem kalkıyordu. Şuan 35. Haftadayım en çok ikisini tüketiyorum desem yeridir 😁😁
yozgey Ayy ben diş macunundan iğreniyordum. Fiş fırçalarken öğürmeye ve sonunda klozette son buluyordu. Not; hala bazen oluyor. açken fırçalarsam daha kolay oluyor, ama tokken no no nooooo