Bsrnura Kızlar birgebeningünlügü de ebru ablaya sordum 1.testi yakın gibi sen yinede değerlendir dedi kurulduğu için renk değişmiş yoruma 1.testi de koydum 2.test biraz daha silik cıktı 3.test bugun yaptım cok silik cıktı bu ne demek oluyor anlam veremedim
irem4141 Bsrnura Ben laboquick’in yumurtlama testini denedim ve o şekilde hamile kaldım. Tavsiye ederim
Deletedmom_85 Bsrnura testi yapmaya devam et bakalım, çizgi o kadar netken neden silikleşmiş çözemedim. Arada ciddi fark var bir de 🤷
Bsrnura Deletedmom_85 yarın yapmıcam artık eşim göreve gidicek bende bugün olur die umut etmiştim ne oldu anlamadım 😪
bnutrk Bsrnura benim eşimde Jandarma görevlerden ne zaman fırsat bulursak artık. Özellikle tam en önemli zamanlara geliyor bu görevler🤦♀️
Bsrnura irem4141 benimki markası birgebeningünlügü bu markadanda memnun olan var ama bilmiyorum artık
bnutrk Bsrnura bende yumurtlama görmüştüm canım bu ay. Şu an adetime 6 gün kaldı. Fakat ovulasyon yapmayı bırakmamıştım bugün bu şekilde çıktı 2 kere yaptım hatta emin olmak için