Busarsl Kızlar sabahtan beri belli aralıklarda göğüs kafesinim hemen alt boşluğu titriyor bildiğim , mide mi onu da bilmiyorum baktım internetten bi veriye de ulaşamadım başına gelen var mı ??
Busarsl susamsmom 12 hafta dayım daha hani kasıklarımda ya da karnımda değil ki bu göğüs kafesimin hemen bitiş yeri
Busarsl durumom2022 12. Haftadayım daha hissetmem çok olanaksız bide bahaettiğim yer mide göğüs kafesimin hemen altı titriyor bildiğin seyirme gibi değil 😐
irmmis Susuz kaldığınız da olabiliyor o haftalar da benim de olmuştu doktora gittiğim de susuz kalmışsın demişti
Busarsl irmmis yaa aksine bugün okadar çok su içtim ki ama bir günde karşılamamışdır belkide inşallah sadece susuz kaldığım içindir başka bi nedeni yoktur
Balrengii Bende dediğinin aynısını yaşamıştım ama haftam buyuktu sonrada bebisimin hareketlerini hissetmeye başladım sonraki hafta
Busarsl Balrengii belki benim bebişimdd kendi kendinr kıpırdıyordur ama ben hissetmiyorumdur o da midemi titretiyorurdur 😅 Hahahah olabilir mii