secil_07 25 Haftadayım basur oldu çok ağrı yapıyor. Aranızda aynı durumla karşılaşan varmı. Ne yapabilirim
Leyyacvk secil_07 tam kaysi zamanı hoşaf yap iç kabızlıktan uzak dur mısır ye bende öyleyim ağlayarak çıktığımi bilirim lavabodan 🥺
dfnomr secil_07 doktora gitmelisin hamilelikte kullanılacak kremleri verir doktorlar hemoroid malesef krem ilac kullanmadan çok zor geçiyor ağrısı doğal bir şeyler istiyorum dersen ben kantaron yağı ve çörek otu yağını sürüyordum o bölgeye birkaç güne rahatlamıştı beni hamilelikten önce de vardı bende sonra da var hep olacak malesef onunla yaşamayı öğreniyorsun bir süre sonra
127383 secil_07 ben 12 yasimdan beri çekiyorum😏 hamilelikte de cok sıkıntı çektim ve makatta dışa et parcasi büyüdü
Fundafunda2 Bende bu durum ile alakalı çok sıkıntıdayım 31. Haftamdayım buz kompleksi biraz rahatlatıyor kantaron yağınada bugün başladım umarım faydasını görürüm gebeliğim ikiz sanırım baskı oluyor çünkü yeme içmeme çok dikkat ediyorum geçmiş olsun sizlerede
pimpiriklii Fundafunda2 buz kompleksini çok önermiyorlar doktorlar bende yapmıştım genel cerrah çok yanlış yapmışsın dedi orada ki deri ve damarlar sıkışıyor ve memenin içeri girmesini zorlaştırıyormuş
dfnomr Melehat45 hamileyken problem yaşamadım ben hamilelik öncesi kullanmıştım kantaron ve çörek otu yağını hamilelikte neden zararliymis kantaron ilk defa sizden duydum doktorunuz mu söyledi acaba bilgilenelim bizde
ipek9 Bende oldum geçmiyor ama biraz acıyı ce baharatı azaltınca azalıyor sonra biraz kendini zorlayınca oluyor