Kizlar 19 haftalık hamileyim yaşadığım yerde gittiğim devlet hastanesinde 3 lu tarama testi riskli çıktı doktorum şehir hastanesine sevk verdi amniyosentez yapılması gerekiyor dedi ama ben yaptırmayacağım hicbirsekilde istemiyorum. Doktoruma.soyledim ben sevk vereyim.ister yaptır ister yaptırma sana kalmış bisey o zaman ayrıntılı ult yaptir dedi. Sevk için son gün salı gününe kadar. Neyse şimdi sorum şu. Ben ayrıntılı ultrasyon için etlik zubeyde hanim hastanesinden randevu aradım bulamadım. Hastaneyi aradım konuştuğum çalışan bana pazartesi günü 8 de burda ol uzaktan geldiğini soyle yardımcı olurlar dedi. Eşimde yarin izin aldı bir günlük. Birdaha alamaz. İlk önce doktor muayene edecekmiş eğer uygun görürse ayrıntılı ultrasyona aynı gün alırmış. Muayeneye giderken 1 saatlik yol gideceğim. Ac mi gitmem gerek yoksa tok mu. Doktor herhangi bir test istermi bilmiyorum. Sadece ayrıntılı ultrasyon için gideceğim birdaha gitmem çünkü kendi doktorumdan memnunum ve birdaha gitme şansım.yok. sizce nasıl gitmeliyim. Ve nasıl.bir hastane yardımcı olurlar mı sizce ? Bide son olarak riskli gebelik bolumunden mi sıra almam lazım.normal sıra mi. Eğer orada yardımcı olmazlarsa şehir hastanesine gideceğim sevk olan yere.