annesinin_beybisi kızlar kaçıncı haftada belli olur ? 32+3 te randevum var erken dimi daha belli olması için . şuan ters duruyor 30+4 üz
vesilece annesinin_beybisi bende disk kayması ve L3 kırığı olduğu için 28.haftada sezeryan olacaksın demişti
2bebe1gebe annesinin_beybisi çünkü mesela bu benim peşpeşe 3.sezaryanım doktora 31.haftada sordum 39u görürüz dedi normal şartlarda hiç vermezler kolay kolay
2bebe1gebe annesinin_beybisi devlet rahat 40 haftaya kadar bekler dönmesi için falan dönmezse sezaryan günü verir ama dönerse yine vermez kendi gelmesini beklerler mesela geçen gün hastanede yattım yanımdaki bayan 40+3dü ilk gebelik sancısı başlamış öyle yatırmışlar ama tabi herhangi bi sıkıntı görmezseler sonuna kadar beklerler
annesinin_beybisi vesilece 28. hafta cok erken değil mi ? planlı değil de sanki bir anda gelişen bir durum olmuş degl mi geçmiş olsun🌹
Yavrukusumm Son zamana kadar bir problem olmazsa bebegin dönmemesi vs gibi normal doğum gözüyle bakılıyor
ozlemtugra annesinin_beybisi baştan beri normal planlıyorduk ancak 37+6 da hala dönmedi doktorum 40 hafta dolana kadar bekleyecek belki döner dedi ama her ihtimale karşı da anestezi işlemlerini tamamladık 40.haftada da dönmezse sezeryan olacak
annesinin_beybisi ozlemtugra benim en basinsan beri ters döner mi bilmiyorum ama sezaryenden korkuyorum. doktor korkuttu kilon var enfeksiyon kaparsin dikislerin kapanmaz dedi
Betullyillmazx 37+4 de belli oldu benim aşkım çatı muayenesi yapayım mı normal mi istiyorsun dedi bende sezaryen istiyorum dedim orda konuşup gün aldım