Melekozkan41 Ayyy gerçekten 100 günden öncesi ne çabuk geciyomus Allah’ım kaldı 93 gün hatta 12 den sonra 92 gün heyecan dorukta 🤣🤣🤣 doğumdan çok korkuyorum daha belli de değil hangi doğum türevini yasiyacagim gerginimmmm☺️☺️💙💙🤤
hunilimom Melekozkan41 41 i görünce aklıma direk Kocaeli geliyor 😂 orda mi yaşıyorsun son 1-2 ay geçmiyor son 40 kusur gün ama gel gör ki yıl gibi
mrs_atalay Melekozkan41 o günler son güzel günlerimdi benim de şafak 50. 1 hafta 10 gündür felaketim yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum bi an önce şu ay bitsin de doğurıyım istiyorum hayırlısıyla ☺️ Bu arada ben de kocaeli kartepeden ☺️
Melekozkan41 hunilimom evet Kocaeli Gölcük te oturuyorum ☺️☺️☺️ ayyy beni çok mu erken aldı heyecan acaba?🤣🤣 Bide ilk bebiş 🤣🤣
hunilimom Melekozkan41 kız bende Gölcük’teyim 😂 benim 2. Gebelik ama gel gör heyecan aynı ben hemen doğsun istiyorum o iki çocuklu tempoya alisayim
Melekozkan41 hunilimom aaaaa ne güzel aynı yerdeyiz ☺️☺️☺️ ayyy maşallah sübhanallah ne kadar kaldı sizin doğuma?☺️☺️
irem4141 Melekozkan41 41 leri görmek ne güzel bu sayfada yahu :) tarih daha belli değil ama 33 haftadayız :)
Melekozkan41 irem4141 katılıyorum ne kadar çok Kocaeli li varmış 🤣🤣🤣hayırlı vakitte doguralik hepimiz inşallah 🤲🤲☺️☺️🌸🌸