43serife Poyfudukk 62 gün 🤲🤲 ikili rakamlara ne zaman düşeriz biz de derken gerçekten geçmez denilen zaman geçiyor sayılı gün çabuk geçer dedikleri doğruymuş hem geçmiyor gibi hem de çabuk geçmiş gibi 🙄🙄😊😊😘😂
Tugcaduman Suzan955 benim de 33+3 te gitmiştim 2265gr 48 cm demişti belki iç karnın geniştir benim karnım da top gibi önde arkadan hiç belli değil hamileliğim 13 kilo almama rağmen kızım olacak inşallah
Poyfudukk aylinnntrhn maşallah seninki sabırsız anlaşılan 🤭 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿
Poyfudukk YasTIK2 maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿😇 Annesinden ayrılmak istemiyor anlaşılan minnak 👼🏻
Poyfudukk Askiletotomsu Doğru valla bebiş ne zaman isterse o zaman gelir 😁 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿😇
21sukran Poyfudukk bizimde uygulamaya göre 5 gün kaldı ama bebeğin gelişimine görede 21 gün kaldı 🤭🧿🌹
Poyfudukk Ask_hosmus O his hiç geçmiyor kavuşana kadar zaman ağır akacak 🥹 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿😇
Poyfudukk benimmdunyamm bir şey kalmamış pek 🤗 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿😇
Poyfudukk Deryak52 tekli rakamlara düşmüşsün çok az kalmışş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿😇