melikenehir Glsrnergl cok hafifse parol için ama siddetliyse hastaneye gidip serum taktirin gecen benimde tuttu tüm gün dayanmaya çalıştım daha da çok şiddetlendi dayanamayip serum taktırmaya gttim cok gecmis olsun
Ebbruc Glsrnergl kendini karanlık bi odaya at ve uyumaya zorla canım kendini biraz ya da ılık bi duş al ve kafanı bişeylerle meşgul etmeye çalış. Bende de var migren ve çok şükür gebelikte hiç tutmadı
Mnvrrrrr Glsrnergl canım parol iç varsa at kestanesi kremi sür yada nane esanslı krem sürebilirsin başına
ayhankubra01 Glsrnergl canım karanlık ve sessiz odada uyumaya calis bende de var migren maf oluyorum hem hamilelik hemde 3 yaşında oğlum var
melikenehir Glsrnergl sade Türk kahvesi için başınızı sıkıca bağlayın uyumaya çalışın insaallah gecer
Balahatunn Parol ic, uzerine kahve. Kafein agri kesicinin etkisini artiriyor. Migrenim tuttugunda parol ve kahve icip uyuyorum.uyandogimda gecmis oluyor cok sukur
Iremozates Karanlık bir odada lavanta yağıyla sakaklariniza alnınıza masaj yapın. Buzla da soğuk kompres yapın ve bol su icin.