Bahar-u kuzumu şöyle anlatim ilk doktorumu ben değiştirdim eltimle gidip gelim dedim o da hamileydi eşim gurbetteydi ikinci defa gittim ayrıntılıya girdim bebeğimin biri Bi haftadır aşyada dedim norml dedi doğum pozisyonunda degil dediler neyse hersey cok güzeldi ordan cıktım doktora girdim onada dedim norml dddi bnm yeşil akıntım var dedim tahlil yapsanız dedim tahlil öbür aya dedi ilac verdi rahim agzı iyi dedi gönderdi cuma günüydü kontroller pazartesi sabahı suyum geldi Bn su oldugunu bile bilmedim ama Bi terslik oldunu anladım kaynanamla kalıyordum yok norml yok akıntı herkese oluyor o dedi seslenmedim götürün diyemedim ama ara ara hep geldi salı günü sabah Bı uyandım yataktan kalkar kalkmaz iç çamasır ım pijamam ıslandı eşimi aradım norml dıyorsunuz ama norml değil pijamama kadar ıslandım kokuda yok idrar değil bu dedim abisini gönderdi apar topar hastaneye gittik ilk doktoruma gitmek istedim orata gittim adam daha muayne etmeden anladı catala aldı acılman var enfeksiyon rahmıne gecmiş suyun geliyor ve bebegin biri kanalda dedi 😞 yakın iller kabul etmedi uzak ile urfaya sevkim oldu persembe günü tamamen suyum gelip sezeryan oldum 23+2de 10hğn oğlum 13,gğn kızım yaşadı kaybettim uzun oldu kusura bakma canım 😞 kısacası cok iyi doktorum özeldeyim diyip o gün bnden tonlarca para alıp bir tahlil yapmadılar eger yapılsaydı arttını görüp yatıs yapıp antibiyotik baslansaydı suan bebeklerim 6bucuk aylık olacaklardı ama maalesef kaybedeli iki ay sonra 1sene olucak 😞 demem o ki her gitmeye rahim agzına baktır idrar tahlili ver ben daha 6 gün önce gittim kontrole 5gğn sonra tekrar kontrolum var tekrar idrar tahlili vericem nasip olursa ama suankı bebegim de de su azlığı var umarım artış olmuştur cok zor bunuda kaybedersem psikolojik olarak cok kötü olurum 😞 ve cok korkuyorum ikizlerimi kaybettiğim haftalara giriyorum 😞