GamzeNur17 Kızlar haziran ayında veya yeni doğum yapmış olanlar doğum fiyatlarını bilenler yazabilir mi,?
Saylikesma GamzeNur17 ben Ayfer hanıma gidiyorum daha doğum yapmadım ama 2 hafta önce arayıp sordum normal 4200 zorunlu sezaryen 5000 isteğe bağlı sezaryen 7000 dediler şimdi bazıları 4500 yazmış günden güne zamlanıyor ya bu ne 😒
Serap-Yigit Kartal avicennaya Mayıs sonu sorduğumda 4500 dedi. Normal sezaryen ikisi de aynı fiyat dedi. Haziranda zam gelecek dedi. Haziranda sormadım ama 4500 den aşağı değildir. Semt farkı vardır tabi pahalı veya ucuz olabilir
GamzeNur17 Serap-Yigit bizim daha uygundu bugün arayacağım ben de öğreneceğim inşallah bir sorun çıkmazsa önceden öğrenmek istiyorum oraya gittiğimde hazırlığımiz ona göre olsun diye o yüzden sordum canım teşekkür ederim yinede cevapladigin için 🙏👍
GamzeNur17 aybukemomsss bu kadar yuksekdiyse yani dusunemiyorum çok zam olmuş %100 yani olmuş bende aradım yetkililere ulasamadim
aybukemomsss Ece0 memnunum ama klinik aciyormus hastaneden gidicek diye duydum onun disinda sertan bey var herkes onu ovuyor birde