Evet canlar plasenta kireclenmesi nedeniyle planlı olarak 37+3 te sezeryan oldum. 22.06.2022 de kızıma kavuştum. Doğuma girecek ve tedirgin olanlar için yazayım dedim.😇
Heyecandan uyuyamamistjm çünkü nasıl olacak derken. Sabah yatisimi yaptik hemşireler gelene kadar odamizi bile süsledik sonrasinda önlük verdiler ameliyat için onu giydim fotoğraf çekimi oldu ve sonra o an geldi. Aşırı heyecanlıyım ve bir yandan çok korkuyorum ameliyathaneye o sedye ile gitmek beni çok gerdi açıkçası. Sonrasinda hazirliklar yapıldı anestezi doktorum ve diğer ekip o kadar tatlilardi ki sürekli beni sakın tutmaya çalıştılar bende başından beri hep ayetel kursi okudum surekli. Kendimi tutmalıyım sakin kalmalıyım kızıma kavuscam diye. Spinal oldu benimki belden ignemi vurdu ve inanın hiç acımıyor zaten sprey sıkıyor yapmadan önce. Sonrasinda bacaklarıma belden bi sıcaklık geldi ve 5 dk ya tamamen uyuştu.
Sondami taktılar kollarımı bağladılar ve doktorum geldi ben daha ne olduğunu anlamadan bi baktım kızımı gösterdiler. O an zaten öyle bir rahatlama geliyor ki anlatamam. Benim toplam hepsi yarim saat sürdü. 9 da girdim 9 buçukta kizimla odadaydik. 40 dk sadece dikiş vs deniyordu ama kısa sürdü benim. Sadece baskıyı hissediyosunz o kadar. O ara ufak panik oldum ama geçti. Odaya geldiğimde ayaklarımı hissedene kadar sonda vardı. Sonrasinda çıkardılar hissetmedim bile. İlk yürüyüş vs biraz zor oluyor ama toplarliyosunuz hemen . 11 günlük kızım suan benimle 🥰🥰 sorusu olan varsa seve seve yanitlarim