Minigindunyasi Kızlar kalcamin ağrısı gecmiyor arada bebekte top gibi oluyor kalça ağrım nasl geçer ya yatak istirahsti zorunlu oldgum için çok oturamiyorm yuruyemiyorm 😔
Zeyneponur Minigindunyasi canım benimde o haftalarda oyle oluyordu artik dogum yaklastikca kaslar gevsiyor açılıyor ondan bende oyle agriyordu boyle bazen sanki yolda takilip kaliyirdum adim atamiyordum agridan simdi 37.haftaya gircem sadece kalca olsa keske kasiklarim patliycak sanki karnim gergin yatamiyom bacaklarim eklemlerim heryerim agriyor
Minigindunyasi Zeyneponur korkudan baylcm bişe oluuor sanmiyorm kasılma mi bu doktora mi gitsem acaba kasılmaya doktorun gel demsti ama oda izne gitti ne yapcm ben ya
Minigindunyasi Zeyneponur ben gıdım en iyisi kalcam agriyo desem umursamazlarvdiyede gidesim yok ilcedeym hastane 1.30saatlik yol boşa gidersem bide yolda yorulursan diye of Allah’ım yardim et
Minigindunyasi Zeyneponur sakın olmaya çalışıyorum ama ilk gebeligim bide riksli ya işte insan ne düşünemiyor
budagecer Kesinlikle kanda baktırın magnezyumu kullandığınız magnezyum yeterli mi kanda seviyeniz sen durumda olmadı serum olarak alırsınız. Çok geçmiş olsun