Ormanmeyveli Birminikcivciv kuzu ben hep seni görüyorum bu şikayetle acaba farklı bir doktora mı gitsen. Çünkü günlük hayatını bu kadar etkiliyorsa Allah korusun erken doğum riskini artırır.
Yaseminf Birminikcivciv benim 31. Haftada başladı çok erken doktorun ne diyor peki belki herkesin farklıdır bilemiyorum ama seni çok rahatsız ediyorsa bu kadar erken rahatsız etmemesi lazım
Damlacaa Sancı dediğiniz kasılma dediğiniz şeye neye benziyor , ağrı mi başka bişi mi bilgilendirebilir misiniz
Ormanmeyveli Damlacaa Kuzu durup dururken karnının birden sertleşmesi bebeğin bir yere toplanması tepecik ya da elini dokununca net hissetmen. Bunun yanında hafif kaşık ağrısı alta doğru baskı
Birminikcivciv Damlacaa Karnım sertleşiyor geriliyor içinde hafif sancılar ve tümsek gibi rahim toplanıp iniyor
Habibe_ Ormanmeyveli işte bu tam ben,ama kasık ağrısı hafif değil geldiği zaman güzel çarpıp gidiyor 🤦♀️🤦♀️
gkbyza Ormanmeyveli adet ağrısına benziyor mu peki 😬 ben tam anlayamadım da 23 haftalığım bazan kasıklrımda adet ağrısı gibi oluyor
Damlacaa Ormanmeyveli AA bizde sık sık toplanıyoruz demek o kasılma oluyo yürümeye çalışıyorum geçsin diye bilmiyordum , sağol canım
Ormanmeyveli Habibe_ Bebeğinin kilosu falan normalse hiiiç endişe etme zaten sona yaklaşmışsın. 37 38 e kadar dayansa yeter. Şahsen 40 haftayı doldurup bebek gelmiyor diye beklemektense 37 38 de doğurmayı isterim tabi rabbim en iyi vakti bilir
Habibe_ Ormanmeyveli sıkıntı yapmıyorum valla bugün de doğsa sesim çıkmaz çünkü sancım git gide artıyor artık,bide 33 haftada bebek kanala girmişti zaten doktor her an beklicez dedi ama ben gitmiyorum doktora bakalım
Ormanmeyveli gkbyza Serviks rahim uzunluğunuzu sordunuz mu hiç? Yani doktorum bana şunu demişti. Eğer bel, kasık, karın ağrıların günlük hayatını etkileyecek şekilde değilse endişe etme ama seni çok zorluyorsa mutlaka gel demişti
oguzweannesi Birminikcivciv benimde o haftalarda başladı. 39+5 haftada doğum yaptım suyu az içiyordum stresliydim ondan çok kasılmalar oluyodu . Yinede doktoruna sor onlar bilirler neyden kaynaklanıyor diye
gkbyza Ormanmeyveli sormadım 😣 ama bir kaç dakika içinde geçiyor yani hergün olmasa da bazen yorulduğum zaman oluyor dikkat ettim de
Ormanmeyveli smnrsmnr Ya bazen normal olabiliyor bazen ise rahim kısalıyor ve kasılmaya yol açıyor bu da maalesef erken doğum riski