Gzdfth95 Kızlar merhaba bebeklerim doğduktan sonra bir ay sonra falan sğnnet yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı lokal mı yaptırdınız genel mi ve iyileşme süreci fiyatlar nasıldı bilgi verir misiniz ?🌸
Feyza-nur Gzdfth95 55 günlüklen yaptırdık zaten lokal yapıyorlar genel yapmıyorlar yenidoğana 1350 tl ödemiştim 8 ay önce
Livan Gzdfth95 bazı özel hastaneler doğar doğmazda yapıyormuş ama ücretleri genelde 1000 civarı bende 40ı çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum bekleyeyim burda 🤗
rizelipek Gzdfth95 Ayy tavsiyem hastanedenn çıkmadan yaptırmak 17 aylık oğlumu yaptırdım ben azda olsa anlıyo yavrumm neler çekti şimdi hamileyim erkek olursa eğer doğduğu gün yada 2. Gün yaptırcam
Gzdfth95 Feyza-nur doğar doğmaz yapan yerlerde var yapmayanlarda bende cesaret edemiyorum ZTen henüz bakmaya bile tecrübem yok sünnetlikten ekstra bakım lazım olur sanırım ondan 40 ını beklerim galiba
poncikveannesii Gzdfth95 biz doktorla konuşmuştuk 3-6 ay arası daha sağlıklıymış bu ay yaptırcam inşallah
uyanancirkiin Gzdfth95 8 günlükken lokal anestezili yaptırdım. Şuan 14 günlük 1 tane dikişi kaldı oda yarına düşer. Hiç huzurlukluk yapmadı çok rahat oldu. 600 tl ödedim