Bet7408 ya sezaryen olduktan sonra o kadar hızlı geçiyor ki her şey iki günde hastaneden çıkıyorsun zaten ilk ameliyattan çıktığı zaman ben genel oldum ya hafif ağrıyı hissettim ama o kadar da fazla değildi hep ağrı kesici yaptılar bana Ama sen spinal olacaksın ilk 6 saat vesaire hissetmeyecektin ardından ağrıyı hissedeceksin yürüyeceksin bol bol ne kadar çok yürürsen o kadar ağrın dinlenecek ilk ayağa kalkışta vesaire Bunlar zor olan kısımlar ama ben genel anestez olmama rağmen çok rahat bir şekilde kalktım ayağa hemşire bile maşallah dedi hani kendine inan ve ayağa kalk simit zor değil Sadece böyle sanki göbeğinden bir şey düşüyormuş gibi hissediyorsun ama göbeğinde tutamıyorsun acı var çünkü bir de yürüyüş yaptıktan sonra bol bol yürüyüş yapacaksın bu zor kısımları iki gün yattıktan sonra zaten çıkıyorsun dikişlerine dikkat edeceksin bebeği Emzirirken de karnının üstünde tutmamaya çalışacaksın çünkü bunlar bir zor kısımları Bir de eve geldikten sonra bebek uyutmuyor Bir iki gün kalabilirsin daha sonra bebeğin uykusunu düzene sokarsan Eğer geceleri sadece 1-2 defa uyanırsa Senden mutlusu yok Zor olan kısımlar bunlar bence Ayriyeten de lohusa depresyonu diye bir şey var Ona da inşallah hiç girmezsin 12 günüm bir haftam rezil geçti diyebilirim psikolojin berbat her şey ağlıyorum geçmişteki her şeyi düşünüp dert ediniyorum bunalıyorum sıkılıyorum ondan sonra çocuk istememe emzirmek istememe çocuğa yabancılama Sanki benim değilmiş gibi hislere kapılma bir sürü hisse kapıldım artık o kadar boğulma derecesine geldim eşim de biliyor ağladım ağlama krizi falan bunlar çok zor yani Sezeryandan daha zor diyebiliriz sezeryan kısmı çok rahattı