aycannblogu Selam kızlar bunlar hormon testi sonuçlarım,sonuçlarım nasl?doktor sadecw haşimato tiroidi var dedi ilaç başladı diğerlerini yorumlamadı.nasıl?
Fatime07 aycannblogu troid yüksek gebelik düşünüyorsan 2.50 altında olması lazım ben de 4 civarıydı yüksekti ilaçla kontrol altında gebe kalmayı da etkiliyor diye biliyorum digerlerınden fsh ve prolaktin normal geldi digerlerini bilmiyorum
Ecceee aycannblogu tahlilleriniz adetin 2. Veya 3. Günü yapılmışsa eğer, hepsi olması gerektiği gibi ve normal..tsh yüksek bi tek ona da ilaç başlanacak gebe kalınca da devam edeceksiniz
aycannblogu Fatime07 yüksekken gebe kalamazsın dedi doktorum peki siz düşünce mi kaldınız? Ne kadar süre de
Fatime07 aycannblogu ben de yüksek iken kalamadım sonrasında düşünce gebeyim su an cok şükür 🤲🏻 İlaç kullanmaya devam edıyorum
aycannblogu Fatime07 çok soru sordum belki ama levetiron verildi bana siz düşürmek için ilaç kullanmaya başladğnzda ne kdar süre sonra gebe kaldınız
Fatime07 aycannblogu istedıgını sorabilirsin ☺️ Ben de levetrion kullanıyorum 2 ay sonra gebe kaldım cok şükür 🤲🏻