Deemetibostnci İyi günler hanımlar 37 yaşında 3. Gebelik yaşıyorum 3 2 haftalık olduk vajina içinde sanırım varisim var bu şekilde dogum yapan yada tedavi olan var mı normal dogum yaptım ikisini etkiler mi acaba Bilginiz vaemı
Ogretmen_Anne_ Deemetibostnci varis varken normsl doğum çok riskli. Varislerin patlaması durumunda kanamanın kolay kolay durmadığı söylendi bana. Yinede doktorunuza danışın
2koftemom Deemetibostnci annemle kuzenim bilmeden normal dogumda fark edildigiiçin fszla kesikleri olmus aama sizvarisiniz oldugunu biliyorsanız normaldogumu tervih etmeyin cnkü tehlikeli . Ve dediklerine göre muaynede fark edilmemişyada doğum esnasında olmus bilmiyorum inşallah bende kkrkuyorum başıma gelmez inş
Mikan35 Deemetibostnci vajina içindeyse normal doğum zor olur canm dışındaysa belki sorun yaratmayabilir ama doktora söylemen gerek
Deemetibostnci Mayisannesi34 eşim söyledi parmak kalınlığında mor dedi varis den başka bişi gelmio aklıma kendim göremedim
Mayisannesi34 Deemetibostnci afedersiniz dış tarafında mı yani bilmediğimden soruyorum şu sıra çok ağrıyor da
Deemetibostnci 2koftemom yedisi randevu ilk işim onu halletmem bazen şişio o damar ay apışak apışak dolanıom
2koftemom Deemetibostnci bem ilk dogumdan sonra baktım aynada bahırsak gibibişiygorunuyor vajinanon önünü kapatmıi ş baktım vajina sarkması yazıyor ama doktor biliro nedir doğuma yakın bakacak inş varisdegildir o
2koftemom Deemetibostnci bacaktakinin tedavisi var canm ben doğumlarımı bititryei bekliyorum hamilelikte cıkıyor artıyor diye . Vajinadakini nasıl alıyorlar bilmiyorum
Deemetibostnci 2koftemom canım kan sulandırıcı yazdı ve ayakta dırmamamı söyledi ayaklarımı havada dinlendirmemi söyledi alttan muayene bidaha ki ay yapacak alttan bakmadı bende ısrar edemedim dogal olarak sıkıntı olursa gel hemen dedi bukadae 🤗
2koftemom Deemetibostnci anladım canım Evet bende çok yorduysam kendimi sabah uyanınca geçiyordu evdeysem dinlene dinlene yapıyorum inanki biraz fazla kaldımı agrımaya başlıyor vajina normal artıkdemison trimestr agırlaştık