Mervecnplt Gün içerisinde bebek hareket ettiğinde arada vajinada batma hissi oluyor sanki bebek bastırıyor gibi, sabahları kalktıgımda ya da gün içerisinde yürürken vajina kemiklerim sızlıyor sanki böyle şeyler yaşıyormusunuz?
Zrksvly33 Mervecnplt arada bıçak sağlanır gibi ağrılarım oluyor karnım çok sertleşiyor o vajina ağrısı 33 haftada çok vardı Dr magnezyum yazdı baya iyi geldi
Gorkeminannesi Mervecnplt aşağı bastırmalar hickirmalar kendini toplayıp sertlesmeler yorgunluk halsizlik 🤷🏻♀️ 35+3
Pinarcicek07 Mervecnplt resmen aynılarını yaşıyorum. Bence normal doğumumuz yaklaşıyor artık. Çok ağırlaştım 36 haftalığım sıcak bi yandan nefes darlığı bir yandan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Mervecnplt Zrksvly33 benimde bıçak saplanması gibi oluyor ama anlık süreklilik gösteren ve çok aşırı zorlayan bir durumum yok o yüzden doktora söylemeye gerek duymadım çok ağrım olsaydı söylerdim ama bu haftalarda herkesin yaşadıgını tahmin ediyorum ilk gebelik olunca sormak istedim 🌸 herkes sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine 🥰
Gorkeminannesi Mervecnplt buyuk ihtimal 25 temmuzda sezaryen olucam cok az kaldı biran once dogurmak istiyorum😅
Mervecnplt Gorkeminannesi benim şuanlık normal gözüküyor 5 ağustos doğum tarihimizde , havalar o kadar sıcaklaşıyor ki gün geçtikçe son ay daha zor geçiyor ister istemez😂